Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж21854 Писарева Н. Є. Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа [Текст] 75: 1/2 // Укр. хим. журн.-С.58-62
|
2. | РА329101 Бакланов О. М.Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : Автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02
|
3. | ВА722741 Чмиленко Ф. О.Укр. інж.-пед. акад. Дніпропетр. нац. ун-т. Використання ультразвукового випромінювання у хімічному аналізі [Текст] : монографія
|
4. | РА372721 Захаренко В. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
|
5. | Ж69583/Сер.А Моренко В. В. Использование ближней инфракрасной спектроскопии для анализа пищевых продуктов [Текст]: 2 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.-С.120-123
|
6. | Ж21854 Костенко Є. Є. Хіміко-аналітичні властивості азобарвників, іммобілізованих на аніоніті АВ-17х8, та використання їх в аналізі харчових об'єктів [Текст] 77: 7/8 // Укр. хим. журн.-С.107-115
|
7. | Ж70474 Джаббаров Р. Р. Неопределенности определения меди, свинца, кадмия и цинка в пищевых продуктах и сырье полярографированием [Текст]: Вип. 1 // Системи оброб. інформації.-С.78-80
|
8. | Ж14161 Павлюк И. Н. Применение метода импульсного ЯМР для исследований водных растворов загустителей [Текст] 33: спец. вып // Металлофизика и новейшие технологии.-С.57-64
|
9. | Ж24320 Ткаченко Т. І. Розробка моделі сенсорного контролю якості на харчових підприємствах [Текст]: 5/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.53-56
|
10. | Ж69879 Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 44.-С.22-27
|
11. | РА397730 Мазуренко Є. О. Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO{\dn\fs8 2} та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка
|
12. | РА390088 Костенко Є. Є.МОНМС України, Харк. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна. Полімерні іоніти з іммобілізованими барвниками у гібридних спектрофотометричних методах аналізу [] : автореф. дис. ... д-ра хім. наук : 02.00.02
|
13. | Ж69802 Купчик Е. Ю. Определение бензойной и сорбиновой кислот в продуктах питания методом мицеллярной жидкостной хроматографии [] // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія Хімія і хімічна технологія, 2014,N Вип. 1.-С.157-163
|
14. | Ж25189 Ружицкая К. В. Технические решения компании Agilent Technologies как эффективный инструмент определения и мониторинга параметров пищевых продуктов [] // Наука та інновації, 2014,N № 2.-С.70-74
|
15. | РА397117 Бичкова Г. О. Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського
|
16. | РА398264 Лівенцова О. С. Визначення консервантів та антиоксидантів з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів лантанідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Лівенцова Олена Олегівна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського
|
17. | Ж25522 Петров П. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.24-35
|
18. | Ж25522 Шаповал С. РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.36-45
|
19. | Ж24835 Кучеренко Д. Ю. Розробка амперометричного біосенсора для визначення глутамату [] // Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2015. т.Т. 12,N № 1.-С.79-88
|
20. | Ж43715 Posudin Yu. I. Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety [] : (the rev.) // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 2.-С.207-260
|
| |