Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (45)
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-1 с$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 27
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж21854 Писарева Н. Є. Мікрохвильова мінералізація в аналізі харчових продуктів на вміст йоду за реакцією Сендела - Кольтгофа [Текст] 75: 1/2 // Укр. хим. журн.-С.58-62
2.РА329101 Бакланов О. М.Київ. нац. ун-т ім. Т.Шевченка. Ультразвук у хімічному аналізі: генерація аналітичного сигналу та інтенсифікація пробопідготовки [Текст] : Автореф. дис... д-ра хім. наук: 02.00.02
3.ВА722741 Чмиленко Ф. О.Укр. інж.-пед. акад. Дніпропетр. нац. ун-т. Використання ультразвукового випромінювання у хімічному аналізі [Текст] : монографія
4.РА372721 Захаренко В. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Удосконалення методології експертизи пористих харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
5.Ж69583/Сер.А Моренко В. В. Использование ближней инфракрасной спектроскопии для анализа пищевых продуктов [Текст]: 2 // Вісн. Донец. ун-ту. Сер. А. Природн. науки.-С.120-123
6.Ж21854 Костенко Є. Є. Хіміко-аналітичні властивості азобарвників, іммобілізованих на аніоніті АВ-17х8, та використання їх в аналізі харчових об'єктів [Текст] 77: 7/8 // Укр. хим. журн.-С.107-115
7.Ж70474 Джаббаров Р. Р. Неопределенности определения меди, свинца, кадмия и цинка в пищевых продуктах и сырье полярографированием [Текст]: Вип. 1 // Системи оброб. інформації.-С.78-80
8.Ж14161 Павлюк И. Н. Применение метода импульсного ЯМР для исследований водных растворов загустителей [Текст] 33: спец. вып // Металлофизика и новейшие технологии.-С.57-64
9.Ж24320 Ткаченко Т. І. Розробка моделі сенсорного контролю якості на харчових підприємствах [Текст]: 5/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.53-56
10.Ж69879 Рушай О. С. Мікробіологічна безпека хлібопродуктів та кондвиробів функціонального призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 44.-С.22-27
11.РА397730 Мазуренко Є. О. Модифіковані біокомпозитними плівками на основі SiO{\dn\fs8 2} та наноматеріалів електроди для амперометричного визначення сорбітолу і холіну [] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Мазуренко Євген Олександрович ; Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка
12.РА390088 Костенко Є. Є.МОНМС України, Харк. нац. ун-т ім. В.Н. Каразіна. Полімерні іоніти з іммобілізованими барвниками у гібридних спектрофотометричних методах аналізу [] : автореф. дис. ... д-ра хім. наук : 02.00.02
13.Ж69802 Купчик Е. Ю. Определение бензойной и сорбиновой кислот в продуктах питания методом мицеллярной жидкостной хроматографии [] // Наукові праці Донецького національного технічного університету. Серія Хімія і хімічна технологія, 2014,N Вип. 1.-С.157-163
14.Ж25189 Ружицкая К. В. Технические решения компании Agilent Technologies как эффективный инструмент определения и мониторинга параметров пищевых продуктов [] // Наука та інновації, 2014,N № 2.-С.70-74
15.РА397117 Бичкова Г. О. Сорбційно-люмінесцентне визначення поліфенольних сполук у харчових продуктах, рослинній сировині та фармацевтичних препаратах [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Бичкова Ганна Олексіївна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського
16.РА398264 Лівенцова О. С. Визначення консервантів та антиоксидантів з використанням сенсибілізованої люмінесценції іонів лантанідів [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Лівенцова Олена Олегівна ; Нац. акад. наук України, Фіз.-хім. ін-т ім. О. В. Богатського
17.Ж25522 Петров П. Ідентифікація географічного походження харчових продуктів за ізотопним складом [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.24-35
18.Ж25522 Шаповал С. РЕМ-фотограмметрія в експрес-діагностиці теплофізичних властивостей товарів [] // Товари і ринки, 2014,N № 2.-С.36-45
19.Ж24835 Кучеренко Д. Ю. Розробка амперометричного біосенсора для визначення глутамату [] // Сенсорна електроніка і мікросистемні технології, 2015. т.Т. 12,N № 1.-С.79-88
20.Ж43715 Posudin Yu. I. Non-destructive detection of food adulteration to guarantee human health and safety [] : (the rev.) // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 2.-С.207-260
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського