Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 159
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Накорчевский А. И. Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.18-21
|
2. | В348675 Берник П. С.Нац. ун-т "Львів. політехніка". Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва. Ч. 1 [Текст]
|
3. | Ж29143 Опарин С. А. Исследование процесса измельчения растительных отходов в мельнице ударно-отражательного действия [Текст]: 4 // Вопр. химии и хим. технологии.-С.115-118
|
4. | Р106312 Ковальов О. В.Нац. ун-т харч. технологій. Обладнання для просіювання сипких матеріалів у харчовій промисловості [Текст] : Конспект лекцій
|
5. | Ж14162 Басок Б. И. Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации [Текст] 25: 4 // Пром. теплотехника.-С.80-85
|
6. | Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Особенности диспергирования композиционных материалов [Текст] 23: 6 // Пром. теплотехника.-С.68-72
|
7. | Ж69879 Копиленко А. В. Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.166-168
|
8. | Ж29432 Погорілий Т. М. Визначення температур сумішей двох речовин за різних умов змішування їх [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.121-124
|
9. | Ж29432 Кулінченко В. Р. Гідравлічна струминна техніка у технологічних поцесах [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.112-114
|
10. | Ж29432 Гуць В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.16-23
|
11. | Ж29432 Мусійчук В. М. Наукове обгрунтування вибору раціональних параметрів дозаторів поршневого типу з пневматичним приводом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.143-146
|
12. | Ж14162 Семинский А. О. Определение кинетических характеристик пульсационного размола сои в воде [Текст] 28: 1 // Пром. теплотехника.-С.61-63
|
13. | Ж29432 Гуць В. С. Просіювання сипких сумішей - моделювання процесу [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.98-102
|
14. | Ж29432 Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.42-45
|
15. | Ж69879 Паламарчук І. П. Обгрунтування основних робочих параметрів механічного віброприводу машини з гнучким контейнером для механічної обробки харчової сировини [Текст]: 22 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.47-50
|
16. | Ж69879 Паламарчук І. П. Розробка конструктивних заходів для нівелювання сегрегації в процесах вібраційного перемішування харчової сировини [Текст]: 22 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.32-35
|
17. | Ж15241 Гуць В. С. Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктів [Текст]: 5 // Упаковка.-С.38-41
|
18. | Ж28350 Ободович А. Н. Оборудование для гомогенизации высоковязких сред [Текст]: 6 // Энерготехнологии и ресурсосбережение.-С.74-76
|
19. | Ж69879 Руденко Л. Д. Підвищення ефективності роботи пристроїв для подрібнення сипучих матеріалів [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.34-35
|
20. | Ж14162 Басок Б. И. Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате [Текст] 31: 2 // Пром. теплотехника.-С.31-36
|
| |