Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (3)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.12$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Гуртовий М. В. 
Наукові основи ресурсозберігаючого розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12 / М. В. Гуртовий; Одес. держ. акад. харч. технологій. - О., 2002. - 32 c. - укp.

Розроблено наукові засади ресурсоощадного розподілу овочефруктової суспензії на перфорованій поверхні за умов транзитного руху суспензії й очищення поверхні билами. Проведено системний аналіз явищ, які відбуваються у масштабі отворів перфорації, робочих зон і всієї машини. Встановлено закономірності, які визначають витрати напівфабрикату через отвори перфорованої поверхні, вміст баластових частинок у відходах, взаємодію фруктових кісточок із робочими органами машин. Обгрунтовано конструктивну схему машин і запропоновано методи вибору ресурсоощадного режиму її експлуатації. Результати роботи знайшли промислове впровадження в удосконалених протиральних машинах, які забезпечують продуктивний та глибокий розподіл суспензії кісточкових і зерняткових культур, а також вторинне протирання.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.12-51-01

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА319520 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Заплетников И. Н. 
Протирка пищевого сырья : [монография] / И. Н. Заплетников, В. А. Парамонова. - Донецк : ДонНУЭТ, 2012. - 169 c. - Бібліогр.: с. 159-169 - рус.

Рассмотрено основное протирочное оборудование пищевых производств, предложена новая классификация протирочного оборудования и проведен анализ его работы. На основе теоретического изучения закономерностей механики перемещения продукта и процесса его измельчения в результате силового воздействия рабочего органа научно обосновываются рациональные режимы обработки, для обеспечения которых предложены новые конструктивные решения. Описана инженерная методика расчета шумовых характеристик протирочных машин на стадии проектирования.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л812.12-51

Рубрики:

Шифр НБУВ: ВА754459 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського