Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л812.24$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.Ж69879 Копиленко А. В. Аналіз особливостей роботи центрифуг для харчової і хімічної промисловості [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.166-168
2.Ж29432 Змієвський Ю. Г. Визначення основних характеристик гідрофобної мікрофільтраційної мембрани марки МФФК-3 при мембранній дистиляції [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.90-94
3.РА410025 Гафуров О. В. Удосконалення процесу ультрафільтрації білково-вуглеводної молочної сировини та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гафуров Олег Вікторович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
4.Ж43715 Deinychenko G. Determination of ultrafiltration membranes shrinkage factor [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 2.-С.328-334
5.ВА801357 Поперечний А. М. Інтенсифікація ультрафільтраційного концентрування харчових дисперсних систем вібраційним впливом [Текст] : монографія / А. М. Поперечний ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського
6.Ж43715 Korniyenko Ya. Mathematical simulation of fouled membrane modules regeneration [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 3.-С.481-493
7.ВА813789 Якуба О. Р. Механічні пиловловлювачі та фільтри в технології комплексного очищення харчових пилоподібних продуктів [Текст] : монографія / О. Р. Якуба, М. Ю. Савченко-Перерва, С. М. Сабадаш ; [в авт. ред.] ; Сум. нац. аграр. ун-т
8.Ж29432 Пащенко Б. С. Перспективні матеріали для фільтраційних мембран харчової промисловості [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.123-129
9.Ж29432 Пащенко Б. С. Комп'ютерне моделювання деформації керамічної мембрани в процесі ультрафільтрації харчових середовищ [] / Б. С. Пащенко, О. А. Литвиненко, Є. В. Штефан // Харч. пром-сть, 2019,N № 26.-С.80-88
10.ДС40607 Серпученко В. Г. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП
11.ДС40607 Серпученко В. Г. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП
12.ДС40607 Серпученко В. Г. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП
13.РА445853 Пащенко Б. С. Закономірності мембранного розділення дисперсних систем з урахуванням структурно-механічних параметрів фільтрувальних елементів та осаду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Пащенко Богдан Сергійович ; Нац. ун-т харч. технологій
14.ДС40607 Серпученко В. Г. Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського