Пошуковий запит: (<.>U=Л812.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж14162 Накорчевский А. И. Особенности обработки пастообразных сред в роторно-импульсных аппаратах [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.18-21
|
2. | Ж14162 Басок Б. И. Дисперсный анализ соевой пасты, полученной при роторно-пульсационной гомогенизации [Текст] 25: 4 // Пром. теплотехника.-С.80-85
|
3. | Ж29432 Гуць В. С. Методика дослідження консистенції харчових дисперсних систем методом пенетрації [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.16-23
|
4. | Ж29432 Мусійчук В. М. Наукове обгрунтування вибору раціональних параметрів дозаторів поршневого типу з пневматичним приводом [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.143-146
|
5. | Ж29432 Манк В. В. Розроблення емульсійних продуктів підвищеної біологічної цінності [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.42-45
|
6. | Ж14162 Басок Б. И. Структурно-механические свойства соевой пасты, полученной при обработке в роторно-пульсационном аппарате [Текст] 31: 2 // Пром. теплотехника.-С.31-36
|
7. | РА337164 Піроженко І. А.НАН України. Ін-т техн. теплофізики. Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.14.06.- URL: /ard/2005/
|
8. | РА314371 Большакова В. А.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія паст емульсійного типу з використанням зернобобової сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2001/
|
9. | РА314663 Селютіна Г. А.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
|
10. | РА320482 Шапорова Т. М.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2002/
|
11. | РА377017 Теймурова А. Т.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Розробка технологій желейної продукції з використанням концентратів тваринних білків [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
|
12. | ВА736927 Гринченко О. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Теоретичні та прикладні аспекти стабілізації харчових продуктів з гетерогенною структурою [Текст] : монографія
|
13. | РА377767 Сокол Г. І.Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" . Технологія переетерифікації жирів з одержанням харчових поверхнево-активних речовин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06.- URL: /ard/2010/
|
14. | ВА751053 Перцевой Ф. В. Технологія харчових продуктів на основі драглеутворювачів з якісно зміненими функціональними властивостями [Текст] : [монографія]
|
15. | РА376647 Паскал Ю. Г.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології швидкозаморожених десертів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13.- URL: /ard/2010/
|
16. | РА376944 Пак А. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування товарознавчих властивостей заморожених пастоподібних напівфабрикатів на основі плодової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
|
17. | В352715/1 Юдин А. И. ЮВЭТ-технологии. Ч. 1:Инновационные технологии и конструктивные особенности оборудования для получения пищевых порошков [Текст]
|
18. | Ж24320 Воронцова Ж. В. Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об'єму частинок харчових порошків за розмірами [Текст]: 5/3 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.64-65
|
19. | Ж24320 Некрасов П. О. Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні [Текст]: 5/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.17-20
|
20. | ІВ217843 Pertsevoy F. The technology of food products on the base of gelatinizers with qualitative modified functional properties [Текст] / [Pertsevoy F. [ et al.] ; ed. by Dr of techn. sciences, prof. Pertsevoy F.
|
| |