Пошуковий запит: (<.>U=Л822.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | Ж69879 Таболич И. И. Исследование качества зародыша зерна тритикале [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.30-32
|
2. | РА346962 Крошко О. С.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02
|
3. | РА368732 Ковтун Л. Я.Одес. нац. акад. харч. технологій. Ефективне використання зерна жита при його переробці в муку хлібопекарську [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01.- URL: /ard/2009/
|
4. | РА368716 Ящук Н. О.Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінов зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15.- URL: /ard/2009/
|
5. | РА401298 Верещинський О. П. Наукові основи і практика підвищення ефективності сортових хлібопекарських помелів пшениці [] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.02 / Верещинський Олександр Павлович ; Нац. ун-т харч. технологій
|
6. | РА401699 Петренко В. В. Технологічні властивості зерна та борошна пшениці озимої залежно від умов зберігання та систем землеробства [] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Петренко Василь Вікторович ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
|
7. | Ж29432 Махинько В. М. Вплив ізолятів рослинних білків на клейковинний комплекс пшеничного тіста [] // Харчова промисловість, 2018,N № 23.-С.21-26
|
8. | Ж29432 Гетьман І. А. Дослідження вуглеводно-амілазного комплексу борошна круп'яних культур і його сумішей з пшеничним [] / І. А. Гетьман, Л. А. Михонік, І. О. Кухаренко // Харч. пром-сть, 2020,N № 27.-С.46-52
|
9. | Ж43715 Golea M.-C. Mineral composition of flours produced from modern and ancient wheat varieties cultivated in Romania [] / M. -C. Golea, M. D. Sandru, G. -G. Codina // Ukr. Food J, 2022. т.Т. 11,N № 1.-С.78-89
|
10. | Ж24320 Omaraliyeva A. Determining the optimal parameters of ultra-high-frequency treatment of chickpeas for the production of gluten-free flour [] / A. Omaraliyeva, Z. Botbayeva [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 5/11.-С.51-60
|