Пошуковий запит: (<.>U=Л823.047$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
|
1. | Ж69879 Сирохман І. В. Використання природних антиоксидантів для збереження споживних властивостей та якості жировмісних сухих сніданків [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.60-62
|
2. | РА302479 Ковбаса В. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1998/
|
3. | РА310473 Кобилінська О. В.Укр.держ. ун-т харчових технологій. Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2000/
|
4. | РА302449 Миронова Н. Г.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розроблення технології сухих сніданків профілактичного та дієтичного призначення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1998/
|
5. | РА349988 Махинько Л. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
6. | Ж29432 Куянов Ю. Ю. Технологічні аспекти отримання "зірваних" зерен НВЧ-випромінюванням [] // Харчова промисловість, 2017,N № 22.-С.40-48
|
7. | Ж69879 Любич В. В. Якість екструдату із зерна пшениці м'якої залежно від сорту та лінії [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 3.-С.185-196
|