Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л823.083$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2

      
Категорія:    
1.

Владіміров С. В. 
Процеси фасування крупів харчових продуктів і розробка конструкцій обладнання : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / С. В. Владіміров; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 16 c. - укp.

Досліджено вплив повітря, що перебуває у мірній ємності, на насипну масу та точність об'ємного дозування. Розроблено новий спосіб дозування, що дозволяє підвищити точність відмірювання маси доз, раціональність якого підтверджено експериментально. Запропоновано канонічне рівняння четвертого ступеня, що дозволяє визначати оптимальне прискорення вібратора залежно від фізико-механічних характеристик крупів, розмірів мірної ємності та діаметра заслінки. Описано процеси витікання через вібрувальний отвір продукту та зрушення його шарів. Одержано формули для знаходження витрати крупів залежно від діаметра й амплітудно-частотних характеристик вібратора, досліджено вплив тиску та швидкості переміщення шару продукту на зусилля його зрушення. Наведено статистичні математичні моделі процесу об'ємного дозування крупів харчових продуктів, визначено раціональні параметри вібрації, мірної ємності та заслінки, досліджено процес дозування. Запропоновано раціональні конструкції об'ємних дозаторів, які мають підвищену точність відмірювання маси доз, розроблено методику розрахунку їх основних елементів. Проведено виробничі випробування дозатора за промислових умов і наведено рекомендації щодо його впровадження у виробництво.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.083-5

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА363229 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Заплетніков І. М. 
Теоретичні передумови створення об'ємних дозаторів круп / І. М. Заплетніков, С. В. Владіміров // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2010. - 1, вип. 10. - С. 9-14. - Бібліогр.: 4 назв. - укp.

Розглянуто аналітичні дослідження, що дозволяють визначати оптимальне значення тих факторів які впливають на роботу дозатора, а саме, такі як, прискорення вібратора залежно від фізико-механічних характеристик крупи, розмірів мірної ємності, діаметра заслінки.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л823.083-5-02

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського