Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (4)Книжкові видання та компакт-диски (36)
Пошуковий запит: (<.>U=Л824-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Ж29432 Гуць В. С. Раціональне використання вторинних сировинних ресурсів молочної і зернопереробної промисловості [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.13-15
2.РА320948 Борщевська Л. А.Одес. держ. акад. харч. технологій. Використання побічних продуктів переробки сої в технології виробництва комбікормів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02.- URL: /ard/2002/
3.РА305167 Хаддад КарімОдес. держ. акад. харч. технологій. Використання сапонітів при виробництві комбікормової продукції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02
4.РА340004 Супрун-Крестова О. Ю.Нац. ун-т харч. технологій. Технологія кормових добавок з використанням нетрадиційної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.02.- URL: /ard/2005/
5.РА367699 Євтушенко О. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології виробництва комбікормів з використанням ефіроолійної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01.- URL: /ard/2009/
6.РА367673 Давиденко Т. М.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології підготовки зернової сировини при виробництві комбікормів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01.- URL: /ard/2009/
7.РА394765 Бомко Л. Г. Удосконалення біотехнології виробництва целюлази та її використання за вирощування курчат-бройлерів [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Бомко Лідія Григорівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т
8.Ж69443 Шацький В. В. Розробка математичної моделі одношарового переміщення зернового матеріалу по похилій круговій віброповерхні [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2015,N Вип. 15, т. 3.-С.86-95
9.Ж72108 Шевцова Г. М. Вміст ГМО в кормах і сировині рослинного походження в Україні в 2011 - 2013 рр. [] // Науково-технічний бюлетень Інституту біології тварин та Державного науково-дослідного контрольного інституту ветеринарних препаратів та кормових добавок, 2014,N Вип. 15, № 4.-С.91-94
10.Ж72108 Коцюмбас І. Я. Контроль вмісту метіоніну гідроксианалогу в кормових добавках методом капілярного електрофорезу [] // Науково-технічний бюлетень Державного науково-дослідного контрольного інтитуту ветеринарних препаратів та кормових добавок і Інституту біології тварин, 2015,N Вип. 16, N 2.-С.91-97
11.Ж61599 Котов Б. І. Математичне моделювання динамічних режимів мікронізації зерна при зміні потужності випромінювачів за координатою [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2014,N Вип. 148:Механізація с.-г. вир-ва.-С.388-394
12.Ж29432 Євтушенко О. О. Дослідження фізико-технологічних показників екструдованих кормів з використанням гарбуза [] // Харчова промисловість, 2016,N № 20.-С.75-79
13.ДС44171 Дмитренко Л. Д. Разработка технологии подготовки кормового нута при производстве комбикормов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Дмитренко Лариса Дмитриевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
14.ДС44171 Дмитренко Л. Д. Разработка технологии подготовки кормового нута при производстве комбикормов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Дмитренко Лариса Дмитриевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
15.ДС44171 Дмитренко Л. Д. Разработка технологии подготовки кормового нута при производстве комбикормов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Дмитренко Лариса Дмитриевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
16.ДС44171 Дмитренко Л. Д. Разработка технологии подготовки кормового нута при производстве комбикормов [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.02 / Дмитренко Лариса Дмитриевна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського