Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)
Пошуковий запит: (<.>U=Л824.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.РА402912 Почеп В. А. Технологія гранулювання кормових сумішей на основі пшеничних висівок [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Почеп Володимир Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій
2.Ж69443 Чурсинов Ю. А. Исследование процесса гранулирования-брикетирования кормовых смесей [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2016,N Вип. 16, т. 1.-С.16-20
3.ВА820706 Братішко В. В. Науково-технічні основи приготування комбікормів гвинтовими грануляторами : монографія / В. В. Братішко ; Нац. акад. аграр. наук України, Нац. наук. центр "Ін-т механізації та електрифікації сіл. госп-ва"
4.ДС41262 Дарманьян П. М. Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / Дарманьян Павел Меликович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
5.ДС41262 Дарманьян П. М. Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / Дарманьян Павел Меликович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
6.ДС41262 Дарманьян П. М. Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / Дарманьян Павел Меликович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
7.ДС41262 Дарманьян П. М. Физико-химические основы технологии гранулирования комбикормов и их компонентов [Текст] : Дис...д-ра техн.наук:05.18.02 / Дарманьян Павел Меликович ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського