Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (38)Книжкові видання та компакт-диски (359)Журнали та продовжувані видання (376)
Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
2.ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
3.ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
4.ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
5.ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
6.ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
7.ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
8.ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
9.ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій
10.ДС48247 Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий
11.ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій
12.ДС48247 Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий
13.РА301654 Сімакова О. О.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
14.РА302479 Ковбаса В. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1998/
15.РА302100 Лебеденко Т. Є.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01
16.РА306460 Нікончук О. А.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1999/
17.Ж14378 Нікончук О. А. Способи підвищення біологічної цінності хліба [] // Вісник аграрної науки, 1999,N № 9.-С.58-59
18.Ж69879 Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2 [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.122-123
19.РА306605 Олійник Н. В.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/1999/
20.Ж14378 Дробот В. І. Використання високобілкового продукту як поліпшувача хлібопекарських властивостей борошна [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 11.-С.63-64
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського