Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 526
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
|
2. | ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
|
3. | ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
|
4. | ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
|
5. | ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
|
6. | ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
|
7. | ДС42754 Побегай Т. В. Разработка технологии ржано-пшеничных сортов хлеба с использованием нетрадиционного сырья,содержащего биологически активные вещества [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.01 / Побегай Тамара Васильевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
|
8. | ДС40552 Ковалев А. В. Влияние свойств материала пода и его конструкции на режим теплоподвода в хлебопекарной печи [Текст] : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Ковалев Александр Владимирович ; КТИПП
|
9. | ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій
|
10. | ДС48247 Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий
|
11. | ДС47407 Кишенько В. Д. Автоматичне управління процесами приготування тіста в хлібопекарському виробництві [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Кишенько Василь Дмитрович ; Український ун-т харчових технологій
|
12. | ДС48247 Маноха Л. Ю. Автоматизированное управление мощностными ресурсами хлебокомбината [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Маноха Людмила Юрьевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий
|
13. | РА301654 Сімакова О. О.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
14. | РА302479 Ковбаса В. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування високотемпературної екструзії природних біополімерів та розроблення раціональних технологій харчоконцентратів і хлібопродуктів поліпшеної якості [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1998/
|
15. | РА302100 Лебеденко Т. Є.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка комплексних поліпшувачів для хлібопекарського виробництва [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01
|
16. | РА306460 Нікончук О. А.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування і розробка технології підвищення біологічної цінності хліба [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/1999/
|
17. | Ж14378 Нікончук О. А. Способи підвищення біологічної цінності хліба [] // Вісник аграрної науки, 1999,N № 9.-С.58-59
|
18. | Ж69879 Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2 [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.122-123
|
19. | РА306605 Олійник Н. В.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/1999/
|
20. | Ж14378 Дробот В. І. Використання високобілкового продукту як поліпшувача хлібопекарських властивостей борошна [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 11.-С.63-64
|
| |