Пошуковий запит: (<.>U=Л83$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 530
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69879 Ковальов О. В. Реконструкція хлібопекарської печі ФТЛ-2 [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.122-123
|
2. | СО24209 Лісовенко О. Т.Акад. інж. наук України. Укр. держ. ун-т харч. технологій. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти
|
3. | ВА661280 Задорожний І. М.Львів. комерц. акад. Товарознавство продовольчих товарів. Зерноборошняні товари [Текст] : Підруч. для студ. вищ. навч. закл.
|
4. | ВА634896 Юрчак В. Г.Нац. ун-т харч. технологій. Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі [Текст] : Конспект лекцій для студ. спец. 7.091702 "Технологія хліба, кондитер., макарон. виробів і харчоконцентратів" ден. форми навчання
|
5. | В347443 Салухіна Н. Г.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Товарознавство зерноборошняних товарів. Т. 2 [Текст]
|
6. | ВА680541 Дробот В. І. Технологія хлібопекарського виробництва [Текст] : Підруч.
|
7. | ВС41894 Одес. нац. акад. харч. технологій. Харчові технології - 2005 [Текст] : Тези доп. міжнар. наук.-практ. конф., 12 - 14 жовт. 2005 р., Одеса
|
8. | ВС41897 Одес. нац. акад. харч. технологій. Хлібопродукти - 2005 [Текст] : Тези доп. V міжнар. наук.-практ. конф., 14 - 16 верес. 2005 р., Одеса
|
9. | Ж69765/тов. Вісник Львівської комерційної академії [Текст]
|
10. | ВА713948 Лисюк Г. М. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [Текст] : навч. посіб.
|
11. | Ж69571 Невмитий В. О. Формальна модель автоматизованого організаційно-технологічного управління хлібопекарним виробництвом [Текст]: 3(19) // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.-С.322-325
|
12. | Ж69879 Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.102-104
|
13. | Ж29432 Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.34-36
|
14. | Ж69879 Полодюк В. С. Ефективність використання лецитину в хлібопеченні [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.35-38
|
15. | Ж29432 Арсеньєва Л. Ю. Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництва [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.26-27
|
16. | Ж29432 Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.22-25
|
17. | Ж69879 Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.12-14
|
18. | Ж69879 Масліков М. М. Аналіз структури споживання теплової енергії та палива на хлібозаводі [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.71-72
|
19. | Ж69472 Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини [Текст]: 2 // Систем. технології.-С.78-83
|
20. | Ж69944 Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.99-101
|
| |