Пошуковий запит: (<.>U=Л830.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69879 Цюпка С. С. Тістоготувальний агрегат [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.102-104
|
2. | Ж29432 Зубченко В. С. Зміна ферментативної активності хлібопекарських дріжджів під дією магнітного поля [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.34-36
|
3. | Ж29432 Аксьонова І. В. Використання селенозбагачених дріжджів у хлібопекарському виробництві [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.22-25
|
4. | Ж69879 Стабнікова О. В. Вибір режиму культивування хлібопекарських дріжджів на селеновмісному живильному середовищі [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.12-14
|
5. | Ж69472 Дашкевич А. О. Алгоритм моделювання схеми дії механізму тістомісильної машини [Текст]: 2 // Систем. технології.-С.78-83
|
6. | Ж69879 Литовченко І. М. Моделювання робочих процесів у тістомісильних машинах зі спіральними робочими органами [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.69-71
|
7. | Ж29432 Литовченко І. М. Визначення раціональних параметрів первинного змішування компонентів в тістомісильних машинах [Текст]: 7 // Харч. пром-сть.-С.49-51
|
8. | Ж69879 Литовченко І. М. Визначення раціональної конструкції тістомісильних машин шляхом комплексного моделювання робочих процесів [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-87
|
9. | Ж69879 Бондаренко Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.86-88
|
10. | Ж69879 Десик М. Г. Екструдування дріжджового тіста в неізотермічних умовах [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.74-75
|
11. | Ж69879 Теличкун Ю. С. Особливості екструдування виброженого тіста [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.70-74
|
12. | Ж69879 Козлов Г. Ф. Перспективные направления развития техники и технологии тестоприготовления в производстве мучных изделий [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.33-35
|
13. | Ж69879 Лісовенко О. Т. Тістомісильна машина для дискретної технології [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.88-89
|
14. | РА355627 Дашкевич А. О.Київ. нац. ун-т буд-ва і архіт. Геометричне моделювання схем дії планетарних тістомісильних машин [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
15. | РА336774 Стадник І. Я.Нац. ун-т харч. технологій. Підвищення інтенсивності роботи тарілчастої тістомісильної машини безперервної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2009//ard/2005/ ; /ard/2009//ard/2005/
|
16. | РА316611 Козлова С. Г.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Розробка прискореної технології дріжджового тіста з використанням мікробного екзополісахариду ксампану [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
17. | РА314519 Капліна Т. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка технології борошняних виробів з використанням дріжджів, що активовані у перемінному магнітному полі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2001/
|
18. | РА378891 Янаков В. П.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Обгрунтування параметрів і режимів роботи тістомісильної машини періодичної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2011/
|
19. | ВА741485 Стадник І. Я.Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. Процеси та машини для замішування тіста [Текст] : монографія
|
20. | РА378337 Тесля О. Д.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення безопарного способу приготування тіста для виробництва хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
|
| |