Пошуковий запит: (<.>U=Л837$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 49
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | РА321752 Кірієва Т. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Наукові основи інтенсифікації виробництва і підвищення якості киргизьких національних борошняних виробів [Текст] : Автореф. дис. д-ра... техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2002/
|
2. | РА385587 Грищенко А. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології хліба з безглютенової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01
|
3. | Ж25522 Кордзая Н. Якість цільнозернового пшеничного хліба з використанням коренеплідних овочів [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.102-110
|
4. | Ж69879 Губеня В. О. Хлібобулочні вироби антианемічного призначення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 44.-С.98-104
|
5. | РА403668 Цуканова О. С. Розробка технології спеціального безбілкового хліба на основі полісахаридів рослинного і мікробного походження [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Цуканова Олена Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
6. | РА406388 Ткачук Ю. М. Технологія хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ткачук Юрій Михайлович ; Нац. ун-т харч. технологій
|
7. | РА407689 Місечко Н. О. Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Місечко Наталія Орестівна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
8. | РА407962 Ященко В. С. Технологія хлібних паличок підвищеної харчової цінності, сформованих методом екструзії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Ященко Вікторія Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
9. | РА394614 Кравченко О. І. Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням дієтичних добавок із зародків пшениці [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кравченко Олена Іванівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
10. | Ж24320 Нєміріч О. В. Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировини [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.95-101
|
11. | ВА786072 Кучерук З. І. Використання полісахаридів рослинного і мікробного походження в технології безбілкового хліба : монографія / [З. І. Кучерук, О. С. Цуканова] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
12. | Ж69879 Олійник С. Г. Дослідження впливу ферментних препаратів на процес замочування зерна полби сорту Голіковська [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.218-223
|
13. | Ж24320 Мардар М. Р. Розробка нового зернового продукта оздоровчого призначення за допомогою QFD-методології [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2016,N № 2/11.-С.42-47
|
14. | Ж101341 Савченко О. Фітодобавки на основі зелених паростків пшениці у хлібопекарському виробництві [] // Технічні науки та технології, 2016,N № 1.-С.234-239
|
15. | Ж43715 Drobot V. Nutritional value and consumer properties of bakery products with fructose for diabetic nutrition [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 3.-С.480-493
|
16. | Ж43715 Medvid I. Influence of fermentative modification of rice flour starch on bread quality for patients with celiac disease [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 4.-С.632-647
|
17. | Ж61599 Колісниченко Т. О. Розробка профілактичних хлібобулочних виробів з використанням функціональної суміші [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2016,N Вип. 179:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.201-206
|
18. | Ж101341 Буяльська Н. Використання кальцієвмісних добавок у виробництві хлібобулочних виробів функціонального призначення [] // Технічні науки та технології, 2018,N № 1.-С.168-177
|
19. | Ж69879 Михонік Л. А. Використання рисового борошна в технології безглютенового хліба [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 2.-С.241-247
|
20. | Ж24320 Bilyk O. Studying the effect of sesame flour on the technological properties of dough and bread quality [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 3/11.-С.6-16
|
| |