Пошуковий запит: (<.>U=Л839$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 39
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | СО24209 Лісовенко О. Т.Акад. інж. наук України. Укр. держ. ун-т харч. технологій. Технологічне обладнання хлібопекарських і макаронних виробництв [Текст] : Підруч. для студ. вищ. техн. закл. освіти
|
2. | Ж69944 Бараболя О. В. Вплив мінеральних добрив на якість макаронних виробів залежно від попередників та норм висіву насіння ярої твердої пшениці [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.99-101
|
3. | Ж69879 Торган А. Б. Совершенствование конструкции узла прессования шнекового макаронного пресса [Текст]: 25, ч. 2 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.96-99
|
4. | Ж69879 Устинов Ю. В. Сухарні вироби оздоровчого призначення [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.68-70
|
5. | РА324425 Юрчак В. Г.Нац. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілактичного призначення шляхом використання нетрадиційної сировини і харчових добавок [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.01
|
6. | РА312721 Левадна Т. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології макаронних виробів з добавками поліфункціональної дії [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.01.- URL: /ard/2001/
|
7. | РА310479 Волощук Г. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології макаронних виробів з пектином та пектиновмісною сировиною [Текст] : Автореф. дис... канд. техн.наук : 05.18.01.- URL: /ard/2000/
|
8. | РА358949 Бошкова О. Л.Одес. нац. акад. харч. технологій. Сушіння короткорізаних макаронних виробів із застосуванням мікрохвильового електромагнітного поля [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
9. | РА333756 Колісниченко Т. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія борошняних формованих виробів функціонального призначення з йодвміщуючими добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
10. | РА340790 Євсеєнко Т. П.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених яєчними продуктами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2005/
|
11. | РА385268 Привалова В. Г.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Товарознавча оцінка нових сортів озимої твердої пшениці як сировини для макаронного виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2011/
|
12. | Ж24320 Грибков С. В. Використання генетичних алгоритмів для розв'язання задачі складання розкладу виконання замовлень [Текст]: 6/4 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.45-48
|
13. | Ж69443 Фалько О. Л. Вплив інтенсивності замісу тіста для макаронних виробів на його якість [Текст] 3: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.101-105
|
14. | Ж24320 Грибков С. В. Розроблення алгоритмів та методів завантаження інформації до сховища даних інформаційної системи ВАТ "Макаронна фабрика" [Текст]: 2/8 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.4-8
|
15. | Ж69443 Груданов В. Я. Моделирование процесса формования макаронных изделий в матрицах с улучшенными характеристиками [Текст]: Вип. 13, т. 1 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.68-79
|
16. | Ж69879 Юрчак В. Г. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 47.-С.123-128
|
17. | РА396181 Грибков С. В. Розроблення системи підтримки прийняття рішень для управління макаронним виробництвом [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.06 / Грибков Сергій Віталійович ; Нац. ун-т харч. технологій
|
18. | РА390537 Чуйко М. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості макаронних виробів, збагачених на біоорганічні сполуки кальцію [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
|
19. | РА409313 Карпик Г. В. Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Карпик Галина Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
20. | В352608/3 Черевко О. І. Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. Ч. 3 [Текст] / [О. І. Черевко та ін.] ; Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
| |