Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (13)Книжкові видання та компакт-диски (70)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 71
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Хомічак Л. М. Підвищення ефективності вапняно-вуглекислотного очищення дифузійного соку із застосуванням термічної пароконденсаційної кавітації [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.104-105
2.Ж14162 Михайлик Т. А. Термический способ получения реагента для очистки диффузионного свекловичного сока [Текст] 21: 1 // Пром. теплотехника.-С.12-15
3.ВА666058 Олянская С. П.Нац. ун-т пищевых технологий. Высокоэффективная технология очистки сока и получения белково-витаминных концентратов [Текст] : Моногр.
4.ВА619992 Ларюшкін Є. П.Вінниц. держ. техн. ун-т. Промислові печі та пічне устаткування [Текст] : Навч. посіб. для студ. теплоенерг. спец.
5.Ж29210 Системный анализ, управление и информационные технологии [Текст]
6.Ж69879 Щербатюк О. Є. Ефективне використання природних мінеральних сорбентів для додаткового очищення соків і сиропу бурякоцукрового виробництва [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.105-108
7.Ж69879 Манк В. В. Використання природних мінеральних сорбентів для очищення цукрових розчинів [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.65-67
8.Ж29432 Корнієнко В. М. Вибір способу фільтрування і зневоднення сатураційних осадів цукробурякового виробництва [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.89-92
9.Ж29432 Пишняк В. В. Оптимальне pH соку теплої прогресивної переддефекації [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.64-65
10.Ж69879 Авдієнко С. О. Удосконалення прогресивного попереднього вапнування дифузійного соку [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.16-18
11.РА333505 Наталич О. М.Нац. ун-т харч. технологій. Автоматизація технологічних процесів сокоочистки в цукровому виробництві [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07
12.РА318427 Пархоменко І. І.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Автоматизована система управління ділянкою очищення дифузійного соку на базі нечіткої логіки [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.13.07.- URL: /ard/2002/
13.РА342702 Іващук В. В.Нац. ун-т харч. технологій. Автоматизоване управління складними технологічними об'єктами та комплексами харчової промисловості з використанням методів оперативної ідентифікації [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
14.РА334877 Головач І. Р.Нац. ун-т "Львів. політехніка". Аналіз інформативних параметрів і розробка автоматичної системи керування процесом екстракції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.13.07.- URL: /ard/2004/
15.РА326712 Яковенко В. Ю.Нац. ун-т харч. технологій. Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2003/
16.РА325480 Хомічак Л. М.Нац. ун-т харч. технологій. Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05
17.РА349422 Логвін В. М.Нац. ун-т харч. технологій. Наукові основи та розроблення високоефективних технологічних процесів очищення дифузійного соку [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05
18.РА363855 Замура С. А.Нац. ун-т харч. технологій. Підвищення ефективності додаткового очищення соків та сиропу з використанням кремнієвмісних реагентів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05.- URL: /ard/2009/
19.РА360509 Авдієнко С. О.Нац. ун-т харч. технологій. Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом удосконалення прогресивного попереднього вапнування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2008/
20.РА308631 Козіцька М. Є.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розроблення способів очищення напівпродуктів бурякоцукрового виробництва з використанням активованого осаду соку II сатурації та пари [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2000/
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського