Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (7)Книжкові видання та компакт-диски (32)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.63$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 50
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Погорелый Т. М. Математическое моделирование процесса рекристаллизации на основе решения задачи теплопроводности [Текст] 23: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.48-52
2.Ж69879 Мирончук В. Г. Рециркуляція як засіб зменшення енерговитрат у схемах багатоступеневої промислової кристалізації цукру [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.105-107
3.Ж69879 Требін Л. І. Вплив гранулометричного складу кристалів і в'язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.83-85
4.Ж29432 Кулінченко В. Р. Вплив коливань на інтенсивність уварювання утфелів [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.115-119
5.Ж70321 Дудикевич В. Інформаційно-вимірювальна система для визначення маси утфеля, що завантажується в центрифугу [Текст]: Вип. 66 // Вимірюв. техніка та метрологія.-С.161-163
6.Ж29432 Глущенко М. С. Моделювання періодичних процесів в утфельних вакуум-апаратах [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.96-98
7.Ж29432 Ночніченко І. Ю. Удосконалення конструкцій утфельних вакуум-апаратів з метою інтенсифікації тепломасообміну [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.69-71
8.Ж29432 Українець А. І. Вплив магнітно-імпульсного оброблення цукрових розчинів на кристалізацію цукрози [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.64-66
9.РА316344 Погорілий Т. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Математичне моделювання асиметричного механізму рекристалізації при уварюванні цукрових утфелів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12
10.РА357191 Глущенко М. С.Нац. ун-т харч. технологій. Моделювання і оптимальне керування періодичними процесами в утфельних вакуум-апаратах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
11.РА308506 Мирончук В. Г.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2000/
12.РА321367 Кобер В. Т.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення способів інтенсифікації уварювання цукрових утфелів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2002/
13.РА314915 Бабко Є. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Удосконалення промислової кристалізації цукрози застосуванням рециркуляції [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
14.РА326679 Гречка В. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імпульсного оброблення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2003/
15.РА355920 Подобій О. В.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології вилучення цукрози із міжкристального розчину утфелю останньої кристалізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
16.РА356270 Єщенко О. А.Нац. ун-т харч. технологій. Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
17.ВА734061 Пушанко М. М. Центрифугування цукрових утфелів. Теорія і практика [Текст] : монографія
18.Ж29432 Подобій О. В. Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.166-168
19.Ж69879 Павелко В. І. Інтенсифікація процесів тепломасообміну і гідродинаміки у вакуум-апаратах цукрового виробництва [Текст]: 32 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.39-43
20.Ж29432 Мирончук В. Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози [Текст]: 8 // Харч. пром-сть.-С.87-90
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського