Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)
Пошуковий запит: (<.>U=Л840.93$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
1.Ж14162 Буляндра А. Ф. Исследование процессов сушки свекловичного жома при низкотемпературных режимах [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.67-71
2.Ж14162 Буляндра А. Ф. Теплофизические характеристики свекловичного жома [Текст] 24: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.80-82
3.Ж29432 Заєць Ю. О. Диверсифікація бурякоцукрового виробництва на основі впровадження сучасної технології сушіння і гранулювання жому [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.151-154
4.РА395774 Поліщук О. В. Гідроімпульсний привод вібраційної установки для зневоднення вторинних продуктів харчових переробних виробництв [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.02.02 / Поліщук Олександр Васильович ; Вінниц. нац. техн. ун-т
5.Ж69879 Іващенко Н. В. Узагальнення динаміки спільного тепломасообміну при сушінні бурякового жому за допомогою об'ємного коефіцієнта тепловіддачі [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 47.-С.84-87
6.РА403214 Іващенко Н. В. Дослідження низькотемпературних режимів сушіння бурякового жому [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Іващенко Наталія Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій
7.Ж69879 Українець А. І. Коагуляційне очищення жомопресової води гелем алюмінію [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 5.-С.237-243
8.Ж29409/А Матківська І. Я. Гідродинаміка фільтрування теплового агенту крізь стаціонарний шар бурякового жому [] // Вісник Національного університету "Львівська політехніка", 2016,N № 841:Хімія, технологія речовин та їх застосування.-С.321-324
9.Ж61599 Казаков К. В. Безотходная энергосберегающая технология переработки свекловичного жома [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2017,N Вип. 181:Техн. системи і технології тваринництва. Техн. сервіс машин для рослинництва.-С.44-47
10.Ж69879 Шутюк В. В. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому перегрітою парою [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 3.-С.140-146
11.Ж24320 Deynichenko G. Study of the new method to intensify the process of extraction of beet pulp [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 4/11.-С.15-20
12.Ж29432 Василенко С. М. Аналіз теплопередачі під час сушіння бурякового жому гарячим повітрям [] // Харчова промисловість, 2017,N № 21.-С.135-140
13.Ж43974 Gnativ Z. Ya. Modeling of internal diffusion mass transfer during filtration drying of capillary-porous material [] // Mathematical modeling and computing, 2020. т.Т. 7,N № 1.-С.22-28
14.Ж43974 Gnativ Z. Ya. Modeling of internal diffusion mass transfer during filtration drying of capillary-porous material [] // Mathematical modeling and computing, 2020. т.Т. 7,N № 1.-С.22-28
15.ДС48364 Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
16.ДС48364 Гааг О. С. Интенсификация процессов извлечения пектиновых веществ из свекловичной ткани [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.12 / Гааг Ольга Сергеевна ; Украинский ун-т пищевых технологий
17.Ж100357 Bora N. Investigation of the capacitive properties of chemically activated sugarcane bagasse biochar for supercapacitor application [] / N. Bora, V. K. Jayswal, R. Kataki // J. of Nano- and Electronic Physics, 2021. т.Т. 13,N № 3.-С.03025-1-03025-5
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського