Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л851.9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Ж29432 Шеремет А. О. Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.84-88
| 2. | Ж43715 Mriachenko N. Study of technological factors impact on the viscosity of "wheat starch - Tween 20 (E432)" system [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 1.-С.91-102
| 3. | Ж43715 Kuk R. S. Thermal, structural and pasting properties of Brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 4.-С.674-685
|
|
|