Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л851.9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.Ж29432 Шеремет А. О. Удосконалення методик визначення забарвленості та каламутності крохмальних гідролізатів із пшениці [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.84-88
2.Ж43715 Mriachenko N. Study of technological factors impact on the viscosity of "wheat starch - Tween 20 (E432)" system [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 1.-С.91-102
3.Ж43715 Kuk R. S. Thermal, structural and pasting properties of Brazilian ginger (Zingiber officinale Roscoe) starch [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 4.-С.674-685
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського