Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 69
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж16492 Штефан Є. В. Математичне моделювання процесів коекструзії при виготовленні трубчастих виробів з начинками [Текст]: 6 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".-С.82-85
|
2. | Ж69879 Яременко О. М. Розробка цукрового, здобного, затяжного печива з низьким показником глікемічності [Текст]: 25, ч. 1 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.84-86
|
3. | РА357197 Полякова А. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Використання рослинних добавок антиоксидантної дії в технології виробів з листового тіста [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
|
4. | РА312268 Павлишин М. Л.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2000/
|
5. | РА338600 Лебединець В. Т.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Споживні властивості і збереженість вафель з рослинними добавками [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2005/
|
6. | РА309067 Медведєва А. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
|
7. | РА363772 Собко А. Б.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
8. | РА367516 Жидецька І. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології виробів з пісочного тіста на основі емульсії, обробленої в електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01.- URL: /ard/2009/
|
9. | РА372966 Марцин Т. О.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
|
10. | Ж69879 Дорохович В. В. Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційно-пастоподібної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.109-115
|
11. | Ж24320 Черевична Н. І. Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану [Текст]: 2/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.50-53
|
12. | Ж69879 Сирохман І. В. Тістечка, збагачені йодом [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.48-50
|
13. | Ж69443 Товма Л. Ю. Встановлення закономірностей стабілізації піноемульсійних систем [Текст]: Вип. 12, т. 4 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.81-87
|
14. | Ж25189 Крутовий Ж. А. Математичне моделювання рецептурної композиції кексу підвищеної харчової цінності [] // Наука та інновації, 2013,N № 5.-С.5-9
|
15. | РА403759 Котузаки О. М. Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Котузаки Олена Миколаївна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
16. | РА406389 Кирпіченкова О. М. Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Кирпіченкова Оксана Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
17. | РА391648 Палько Н. С.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Товарознавча оцінка споживних властивостей, якості і збереженості пісочних тістечок поліпшеного складу [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
|
18. | Ж24320 Самохвалова О. В. Вплив збагачувальних добавок на формування структури тіста та випеченних маффінів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 1/10.-С.32-36
|
19. | Ж24320 Лозовая Т. М. Улучшение потребительских свойств вафель с использованием нетрадиционного сырья [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.108-113
|
20. | Ж24320 Иоргачева Е. Г. Стабилизация качества сырцовых пряников при хранении [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.138-143
|
| |