Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (44)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 69
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА864764 Лозова Т. М. Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Лозова Т. М. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т
2.Ж25522 Кравченко М. Якість кулінарних виробів на основі борошняної суміші з порошком Atherina pontica [] / М. Кравченко, В. Піддубний, І. Данилюк // Товари і ринки, 2022,N № 2.-С.104-116
3.Ж24320 Liubych V. Quality forming patterns in the cupcake enriched with pumpkin slices [] / V. Liubych, V. Novikov [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 2/11.-С.43-51
4.Ж24320 Gao D. Development of pumpkin seed meal biscuits [] / D. Gao, A. Helikh [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 2/11.-С.36-42
5.Ж69879 Дорохович В. В. Визначення впливу шроту насіння соняшника на структурні показники тіста і фізико-хімічні показники здобного печива [] / В. В. Дорохович, А. М. Гуленко // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 1.-С.160-167
6.Ж29432 Ткаченко А. С. Вивчення амінокислотного складу органічних вафель [] / А. С. Ткаченко // Харч. пром-сть, 2021,N № 29.-С.7-13
7.Ж25522 Медведєва А. Технологія аглютенових пряників з борошна кунжутного [] / А. Медведєва, І. Антонюк, О. Грабовська // Товари і ринки, 2021,N № 2.-С.85-93
8.Ж25522 Кравченко М. Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном зі спельти [] / М. Кравченко, О. Романовська, Т. Марусяк // Товари і ринки, 2021,N № 2.-С.94-102
9.Ж24320 Serik M. Determining the influence of protein-mineral additives on the properties of butter cookies emulsion [] / M. Serik, O. Samokhvalova [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 4/11.-С.42-49
10.Ж69879 Хомич Г. П. Використання борошна чуфи в технології виготовлення мафінів [] / Г. П. Хомич, Ю. Г. Наконечна, Є. М. Галушинський // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 3.-С.181-191
11.Ж61599 Юдіна Т. І. Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.189-195
12.Ж24320 Kovalchuk K. Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2019,N № 4/11.-С.36-45
13.Ж61599 Юдіна Т. І. Дослідження впливу концентрату сколотин на якість безглютенових кексів [] // Вісн. Харків. нац. техн. ун-ту сіл. госп-ва ім. П. Василенка, 2019,N Вип. 207:Сучас. напрямки технології та механізації процесів перероб. і харч. вир-в.-С.189-195
14.Ж24320 Kovalchuk K. Studying consumer properties of the developed cupcakes using non-traditional raw materials [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2019,N № 4/11.-С.36-45
15.Ж69879 Дорохович В. В. Вплив мальтитолу, ізомальтитолу, еритритолу на формування клейковинного комплексу [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 2.-С.261-266
16.Ж24320 Tkachenko A. Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2019,N № 1/11.-С.60-70
17.Ж29432 Романченко Н. М. Доцільність використання солоду житнього ферментованого в технології кексів [] / Н. М. Романченко, А. В. Риндін, О. С. Павлюченко // Харч. пром-сть, 2019,N № 25.-С.39-45
18.Ж24320 Iorgachova K. Effect of flour made from waxy wheat on the structural-mechanical properties of dough for hardtacks without sugar [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 5/11.-С.63-70
19.Ж24320 Tkachenko A. Substantiation of the development of formulations for organic cupcakes with an elevated protein content [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 3/11.-С.51-58
20.Ж69443 Кондрашина Л. А. Розробка інноваційної стратегії технології збивного випеченого напівфабрикату з використанням желатину [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.132-137
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського