Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л865.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.ВА732053 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія
2.РА417278 Пахомова І. В. Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пахомова Інна Володимирівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.
3.Ж43715 Dorohovych V. Effect of gluten-free flour on sensory, physico-chemical, structural and mechanical properties of wafer batter and waffles [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 2.-С.253-263
4.Ж24320 Tkachenko A. Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2020,N № 4/11.-С.39-45
5.Ж69879 Іоргачова К. Г. Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 2.-С.244-254
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського