Пошуковий запит: (<.>U=Л865.5$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ВА732053 Сирохман І. В.Укоопспілка, Львів. комерц. акад. Проблеми асортименту, якості і безпечності продуктів на вафельній основі [Текст] : монографія
|
2. | РА417278 Пахомова І. В. Споживні властивості та збереженість вафель із жировими начинками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пахомова Інна Володимирівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад.
|
3. | Ж43715 Dorohovych V. Effect of gluten-free flour on sensory, physico-chemical, structural and mechanical properties of wafer batter and waffles [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 2.-С.253-263
|
4. | Ж24320 Tkachenko A. Development of wafers with fillings made from organic raw materials with improved consumer properties [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2020,N № 4/11.-С.39-45
|
5. | Ж69879 Іоргачова К. Г. Використання борошна з м'якозерної пшениці при виробництві цукрових і листових вафель [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 2.-С.244-254
|