Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (1)Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (9)
Пошуковий запит: (<.>U=Л873.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.Ж69879 Чебаков Р. М. Експериментальна установка для дослідження фазової рівноваги рідина - пара системи етанол - вода при тиску, вищому за атмосферний [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.78-79
2.Ж69879 Ловягін О. М. Механізм прооксидантної дії аскорбінової кислоти у водно-спиртових розчинах [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.26-28
3.Ж69879 Ловягін О. М. Вплив кротонового альдегіду на якість спирту та лікеро-горілчаної продукції [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.36-38
4.РА363129 Кузьмін О. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Удосконалення процесів виробництва горілки з метою стабілізації показників якості [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2009/
5.ВА743728 Кузьмин О. В.Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. Водка: технология, качество, инновации [Текст] : монография
6.Ж25522 Чепель Н. Використання ароматизаторів у виробництві особливої горілки "Капітан" [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.131-138
7.Ж69879 Чепель Н. В. Використання композиційних ароматизаторів із ефірних олій кропу та коріандру у виробництві особливих горілок [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 42.-С.117-121
8.Ж69879 Роїк М. В. Виробництво горілки особливої на основі стевії [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 52.-С.69-74
9.ВА795134 Пальчевський Б. О. Інформаційні технології в проектуванні системи захисту пакованої продукції [Текст] : монографія / Б. О. Пальчевський, О. А. Крестьянполь, Л. Ю. Крестьянполь ; за ред. проф. Б. О. Пальчевського ; Луц. нац. техн. ун-т
10.Ж24320 Науменко К. А. Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 4/10.-С.49-54
11.Ж69879 Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації зм'якшеної води [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 3.-С.243-255
12.Ж69879 Кузьмін О. В. Релаксація водно-спиртових систем у процесі електрохімічної активації демінералізованої води [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 4.-С.237-249
13.Ж69879 Турчун О. В. Моделювання і оптимізація процесу адсорбційного очищення сортівки шунгітом [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 5.-С.171-175
14.Ж43715 Kuzmin O. Effects of the water desalting by reverse osmosis on the process of formation of water-alcohol mixtures. 1H NMR spectroscopy studies [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 2.-С.239-257
15.Ж43715 Kuzmin O. Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 2.-С.314-336
16.Ж69879 Кузьмін О. В. Встановлення релаксації у водно-спиртових системах у процесі електрохімічної активації питної води [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N 5 (ч. 2).-С.231-240
17.Ж69879 Тарасюк Л. А. Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілок [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 5.-С.206-215
18.Ж69879 Самченко І. О. Дослідження адсорбційної активності активованого та модифікованого вуглецевого волокна для очищення сортівок [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2020. т.Т. 26,N № 4.-С.199-211
19.Ж69879 Тарасюк Л. А. Сучасна технологія фільтрування природними модифікованими матеріалами для підвищення якості лікеро-горілчаної продукції [] / Л. А. Тарасюк, С. І. Олійник, М. В. Карпутіна // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 4.-С.96-109
20.Ж70321 Pokhodylo Y. Detection of falsification of horilka by admittance spectroscopy [] / Y. Pokhodylo, V. Kuts, Y. Stasyshyn // Вимірюв. техніка та метрологія, 2021,N Вип. 82 (ч. 4).-С.5-7
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського