Пошуковий запит: (<.>U=Л874.03$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | Ж22205 Подгорский В. С. Некоторые особенности культивирования Saccharomyces cerevisiae (штамм Киевский) на винной среде [Текст] 62: 4 // Мікробіол. журн.-С.20-25
|
2. | Ж69571 Савула Я. Г. Математичне моделювання процесів бродіння виноградного сусла [Текст]: 3(19) // Вестн. Херсон. гос. техн. ун-та.-С.377-380
|
3. | Ж24036 Мацьонг Я. Є. Оптимальне керування залежною від температури моделлю процесу ферментації [Текст]: 3 // Систем. дослідж. та інформ. технології.-С.89-98
|
4. | Ж69879 Литовченко О. М. K-метод експрес-контролю за бродінням яблучного сусла [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 42.-С.112-116
|
5. | Ж100178 Байрактар В. М. Вплив інфрачервоного лазера на ферментацію вуглеводів дріжджами Saccharomyces cerevisiae [] // Біотехнологія, 2010. т.Т. 3,N № 6.-С.59-67
|
6. | Ж14378 Савула Я. Г. Математичне моделювання процесів бродіння виноградного сусла з урахуванням температурного режиму [] // Вісник аграрної науки, 2005,N № 6.-С.51-57
|
7. | Ж101341 Бойчук О. Вплив автохтонних дріжджів на фенольний комплекс вин [] // Технічні науки та технології, 2017,N № 2.-С.202-208
|
8. | Ж29432 Симоненко Ю. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.87-91
|
9. | Ж29432 Симоненко Ю. М. Динаміка зміни концентрації діоксиду вуглецю в ємності при виноградному бродінні [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.87-91
|