Пошуковий запит: (<.>U=Л874.12$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | Ж68462 Запорожець О. А. Застосування твердофазного редокс-реагенту для тест-оцінки загальної антиоксидантної активності рослинних об'єктів [Текст]: 1-2 // Фармаком.-С.51-58
|
2. | РА375264 Ткаченко Д. П.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології червоних столових вин на основі використання вуглекислотної мацерації [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05.- URL: /ard/2010/
|
3. | Ж28852/б. Сабадашка М. Якісний і кількісний склад поліфенолів у концентраті червоного сухого виноградного вина марки Каберне-Совіньйон [] // Вісник Львівського університету. Серія Біологічна, 2014,N Вип. 65.-С.77-85
|
4. | Ж43715 Nakov G. Impact of the kind of wine storage on chemical and physical characteristics of the Vranec wine [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 2.-С.271-280
|
5. | Ж69879 Бабич І. М. Дослідження малопоширених сортів винограду в Україні [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 5.-С.219-224
|
6. | Ж29432 Білько М. В. Удосконалення технології червоних столових вин підвищеної біологічної цінності [] // Харчова промисловість, 2017,N № 21.-С.74-81
|
7. | РА448230 Кована О. О. Технологічні прийоми підвищення якості урожаю та продуктів переробки сортів і форм винограду нової селекції ННЦ "ІВіВ ім. В. Є. Таїрова" [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.08 / Кована Олена Олегівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Нац. наук. центр "Ін-т виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова"
|
8. | Ж43715 Dimitrov D. Aromatic profile of Macedonian and Bulgarian red wines from local variety Vranec and hybrid variety Kaylashki Rubin [] / D. Dimitrov, D. Nedelkovski // Ukr. Food J, 2022. т.Т. 11,N № 1.-С.27-38
|