Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (9)Книжкові видання та компакт-диски (94)Журнали та продовжувані видання (112)
Пошуковий запит: (<.>U=Л876$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 109
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14260 Полевич В. В. Концепція розробки нового апарата для охолодження пива [Текст]: 1 // Пробл. криобиологии.-С.88-89
2.Ж66190 Проценко Л. В. Удосконалення методики визначення пивоварних якостей хмелю в умовах міні-пивзаводів [Текст]: 20 // Хмелярство.-С.68-76
3.ВА640512 Соколенко А. І. Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст]
4.ВА681059 Данилова Л. А.Наці. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". Технологія пива [Текст] : Навч. посіб.
5.Ж29432 Мельниченко І. М. Технологічні властивості концентрату пивного сусла для виробництва пива на мініпивзаводах [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.43-44
6.Ж69879 Мелетьєв А. Є. Оптимізація нормування поліфенолів хмелю у пивоварінні [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.20-22
7.Ж29432 Мельниченко І. М. Зброджування пивного сусла із концентрату в умовах пивзаводів малої потужності [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.44-45
8.Ж69879 Михайлов М. Г. Вплив ізомеризованих гранул хмелю на якість пива [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.25-27
9.Ж29432 Воронцова С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії [Текст]: 3 // Харч. пром-сть.-С.49-52
10.Ж29409/А Березовська Н. І. Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла [Текст]: 553 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.92-93
11.Ж71985 Романова З. М. Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.57-58
12.Ж29432 Яровий В. Л. Дослідження в'язкості пивних дріжджів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.8-10
13.Ж69879 Якобчук Р. Л. Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.35-38
14.Ж69879 Якобчук Р. Л. Дослідження термічних та фізико-хімічних властивостей пивних дріжджів [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.52-53
15.Ж29432 Романова З. М. Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.24-26
16.Ж29432 Якобчук Р. Л. Пивні дріжджі як об'єкт сушіння [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.178-179
17.Ж29432 Проценко Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.10-13
18.Ж29409/А Мельник С. Р. Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату "MATS" [Текст]: 529 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.103-106
19.Ж29432 Прохоров О. М. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.125-126
20.Ж69879 Венгер О. О. Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.46-49
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського