Пошуковий запит: (<.>U=Л876.02$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
|
1. | Ж71985 Романова З. М. Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.57-58
|
2. | Ж29432 Романова З. М. Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.24-26
|
3. | Ж29409/А Мельник С. Р. Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату "MATS" [Текст]: 529 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.103-106
|
4. | Ж29432 Прохоров О. М. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.125-126
|
5. | Ж69879 Романова З. М. Активація процесу екстрагування пивного сусла магнітним полем [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.26-27
|
6. | РА367366 Чепелюк О. М.Нац. ун-т харчов. технологій. Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12.- URL: /ard/2009/
|
7. | Ж29432 Романова З. М. Вплив лазерного опромінення на активацію ферментів солоду при отриманні пивного сусла [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.20-22
|
8. | Ж29432 Максименко І. Ф. Теплові потоки варочного відділення пивзаводів [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.213-216
|
9. | Ж69879 Кишенько В. Д. Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 45.-С.81-86
|
10. | Ж24320 Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 4/10.-С.23-26
|
11. | Ж43715 Романова З. Оптимізація технології приготування пива шляхом вдосконалення процесу приготування пивного сусла [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.7-13
|
12. | Ж24320 Чернецький М. В. Дослідження властивостей атракторів складних систем на основі аналізу часових рядів варочного відділення [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 6/2.-С.38-42
|
13. | Ж24320 Чернецький М. В. Реконструкція предиктор-функцій на основі аналізу часових рядів процесу затирання пивного сусла [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 4/2.-С.57-62
|
14. | РА422205 Чернецький М. В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Чернецький Микола Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій
|
15. | Ж69879 Соколенко А. І. Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 3.-С.101-106
|
16. | РА436033 Харандюк Т. В. Інтенсифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Харандюк Тетяна Валеріївна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів
|