Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (4)
Пошуковий запит: (<.>U=Л876.02$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Ж71985 Романова З. М. Вплив лазерного випромінювання ультрафіолетового діапазону хвиль на ферментативні процеси у пивоварінні [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.57-58
2.Ж29432 Романова З. М. Магнітне поле як ефективний фактор інтенсифікації ферментативних процесів [Текст]: 5 // Харч. пром-сть.-С.24-26
3.Ж29409/А Мельник С. Р. Приготування пивного сусла з використанням ферментного препарату "MATS" [Текст]: 529 // Вісн. Нац. ун-ту "Львів. політехніка". Хімія, технологія речовин та їх застосув.-С.103-106
4.Ж29432 Прохоров О. М. Розрахунок процесу вилуговування пивної дробини [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.125-126
5.Ж69879 Романова З. М. Активація процесу екстрагування пивного сусла магнітним полем [Текст]: 24 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.26-27
6.РА367366 Чепелюк О. М.Нац. ун-т харчов. технологій. Підвищення ефективності гідромеханічних і теплових процесів при приготуванні сусла в умовах міні-пивзаводів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12.- URL: /ard/2009/
7.Ж29432 Романова З. М. Вплив лазерного опромінення на активацію ферментів солоду при отриманні пивного сусла [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.20-22
8.Ж29432 Максименко І. Ф. Теплові потоки варочного відділення пивзаводів [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.213-216
9.Ж69879 Кишенько В. Д. Синергетичне управління технологічними процесами приготування пивного сусла [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2012,N № 45.-С.81-86
10.Ж24320 Данилова Л. А. Антиоксиданты из растительного сырья в технологии стабилизации пива [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 4/10.-С.23-26
11.Ж43715 Романова З. Оптимізація технології приготування пива шляхом вдосконалення процесу приготування пивного сусла [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.7-13
12.Ж24320 Чернецький М. В. Дослідження властивостей атракторів складних систем на основі аналізу часових рядів варочного відділення [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 6/2.-С.38-42
13.Ж24320 Чернецький М. В. Реконструкція предиктор-функцій на основі аналізу часових рядів процесу затирання пивного сусла [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 4/2.-С.57-62
14.РА422205 Чернецький М. В. Інтелектуальне керування технологічними процесами приготування пивного сусла на основі принципів та методів нелінійної динаміки : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.13.07 / Чернецький Микола Володимирович ; Нац. ун-т харч. технологій
15.Ж69879 Соколенко А. І. Особливості трансформацій енергоматеріальних потоків у замкнених циркуляційних контурах [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 3.-С.101-106
16.РА436033 Харандюк Т. В. Інтенсифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Харандюк Тетяна Валеріївна ; Нац. акад. аграр. наук України, Ін-т продовол. ресурсів
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського