Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (6)
Пошуковий запит: (<.>U=Л880.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3

      
Категорія:    
1.

Аксьонова О. Ф. 
Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв : Автореф. дис... канд. техн. наук / О. Ф. Аксьонова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 18 c. - укp.

  Скачати повний текст


Індекс рубрикатора НБУВ: Л880.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА350638 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
2.

Коваленко І. В. 
Розробка технології водопідготовки для виробництва напоїв для спортсменів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / І. В. Коваленко; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2013. - 20 c. - укp.

Запропоновано новий показник екологічної безпеки способів опріснення води для технологій водопідготовки у виробництві напоїв. Встановлено закономірності розподілу компонентів природної мінеральної лікувально-столової хлоридної натрієвої води в системі виморожена тверда фаза - концентрований розчин в залежності від впливу різних факторів процесу виморожування (температурного режиму, вмісту вуглекислого газу, pH води, початкової температури та загальної мінералізації вихідної води, тривалості процесу з сепарування). Розглянуто новий спосіб опріснення природної мінеральної лікувально-столової хлоридної натрієвої води способом виморожування, характерними ознаками якого є насичення вуглекислим газом води перед опрісненням, виморожування води на зовнішній поверхні кристалізаторів за змінної в процесі температури холодоносія та відсутність сепарування твердої фази перед її плавленням. Обгрунтовано раціональні технологічні режими опріснення води виморожуванням. Висвітлено основи регулювання мінерального складу опрісненої води шляхом використання нових способів та технологічних режимів обробки води виморожуванням, які дозволяють одержувати воду необхідної якості. Охарактеризовано методологію оцінювання екологічної безпеки способів та технологій водопідготовки для харчової промисловості.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л880.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: РА402991 Пошук видання у каталогах НБУВ 

      
Категорія:    
3.

Полудненко О. В. 
Результати пошукового експерименту протитечійно-струминного змішування безалкогольних напоїв / О. В. Полудненко // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 261-268. - Бібліогр.: 5 назв. - укp.

Наведено результати пошукового експерименту з дослідження протитечійно-струминного змішування купажного сиропу з водою в лабораторній установці. Побудовано залежності концентрації сиропу у готовому розчині від тиску подачі води за різних значень відстані між соплами форсунок. Встановлено оптимальні діапазони варіювання факторів основного експерименту; визначено вплив відстані між форсунками на концентрацію сиропу в готовому розчині.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л880.1

Рубрики:

Шифр НБУВ: Ж69443 Пошук видання у каталогах НБУВ 
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського