Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (71)Книжкові видання та компакт-диски (682)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 660
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.62-67
2.ВА605504 УААН. Ін-т кормів. Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі [Текст] : Матеріали третьої Всеукр. конф., 3 серп. 2000 р.
3.Ж69944 Решетников М. В. Вуглеводний склад та кулінарні якості зерна різних сортів гороху [Текст]: 5 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.7-10
4.Ж69879 Сімахіна Г. О. Екологічні та медико-біологічні аспекти отримання сублімованих вуглеводовмісних продуктів [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.123-126
5.Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Исследование адсорбционных характеристик коллоидных капиллярно-пористых материалов с целью определения режимов сушки [Текст] 22: 3 // Пром. теплотехника.-С.26-29
6.Ж14162 Михайлик В. А. Исследование состояния воды в сахаросодержащем растительном сырье при его обезвоживании [Текст] 22: 5-6 // Пром. теплотехника.-С.50-54
7.Ж69879 Ісаєнко В. М. Математичне моделювання та оптимізація процесу гідролізу полісахаридів топінамбура [Текст]: 5 // Наук. пр. Укр. держ. ун-ту харч. технологій.-С.117-119
8.Ж14738 Балтага К. Р. Новая технология и оборудование для переработки сои [Текст]: 4 (Дод.) // Хім. пром-сть України.-С.143-146
9.Ж14162 Снежкин Ю. Ф. Особенности технологии и оборудования для сушки высокотемпературным высоковлажным методом коллоидных капиллярно-пористых тел растительного происхождения [Текст] 21: 4-5 // Пром. теплотехника.-С.80-85
10.ВА608702 Найченко В. М. Практикум з технології зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] : Навч. посіб.
11.Ж63891 Кулик М. Ф. Розробка нової технології обробки і використання зерна сої на кормові і дієтичні потреби [Текст]: 41 // Корми і кормовиробництво.-С.97-109
12.Ж29032 Найченко В. М. Свіжі плоди суниці можна зберігати [Текст]: Вип. 48 // Садівництво.-С.171-175
13.ВА587307 Бабич А. О. Соя для здоров'я і життя на планеті Земля [Текст]
14.ВА595532 Адамень Ф. Ф. Соя: промышленная переработка, кормовые добавки, продукты питания [Текст]
15.ВА597716 Найченко В. М. Технологія зберігання і переробки плодів та овочів з основами товарознавства [Текст] : Підруч. для студ.
16.ВА664469 Балан Е. Ф. Биоэнергетические основы холодильной технологии хранения фруктов и овощей [Текст] : Учеб. пособие для студ. вузов
17.ВА665023 Орлова Н. Я.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Заморожені плодоовочеві продукти: проблеми формування асортименту та якості [Текст] : Моногр.
18.ВА667193 Одарченко Д. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Заморожування напівфабрикатів із овочевої сировини та їх товарознавчі властивості [Текст] : Навч. посіб. для студ. та асп. вищ. навч. закл.
19.ВА660105 Колтунов В. А.Харк. нац. аграр. ун-т ім. В.В.Докучаєва. Зберігання гарбузових плодів [Текст]
20.ВА666225 Посудін Ю. І.Нац. аграр. ун-т. Методи неруйнівної оцінки якості та безпеки сільськогосподарських і харчових продуктів [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. аграр. навч. закл.
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського