Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (6)Автореферати дисертацій (71)Книжкові видання та компакт-диски (681)Журнали та продовжувані видання (2)
Пошуковий запит: (<.>U=Л91$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 652
Представлено документи з 1 до 20
...

      
Категорія:    
1.

Орлов Н. П. 
Новые технологии производства и хранения ферментированных овощей и плодов : Дис...д-ра техн.наук:05.18.15 / Н. П. Орлов; Киевский торгово-экономический институт. - К., 1993. - 400 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45656 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
2.

Широкий Д. 
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции : Дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Д. Широкий; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС47289 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
3.

Юсеф А. 
Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья : Дис...канд.техн.наук:05.18.14 / А. Юсеф; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 с. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45431 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
4.

Иукуридзе Э. Ж. 
Разработка технологии хранения яблок и тыквы с применением защитного полимерного покрытия : Дис...канд.техн.наук:05.18.03 / Э. Ж. Иукуридзе; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1994. - 164 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П255.1-486,022 + П241.75-486,022 + Л91-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44655 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
5.

Левченко С. В. 
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда : Дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / С. В. Левченко; Украинская академия аграрных наук, "Магарач", национальный институт винограда и вина. - Ялта, 1994. - 156 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.107 + П26-486,022

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44123 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
6.

Котелевич Н. И. 
Исследование кинетики процесса сушки шиповника токами высокой частоты и другими способами энергоподвода : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Н. И. Котелевич; Украинский гос. университет пищевых технологий. - К., 1994. - 117 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: л913.402

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44114 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
7.

Левченко С. В. 
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда : Дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / С. В. Левченко; Украинская академия аграрных наук, "Магарач", национальный институт винограда и вина. - Ялта, 1994. - 156 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.107 + П26-486,022

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44123 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
8.

Широкий Д. 
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции : Дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Д. Широкий; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС47289 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
9.

Юсеф А. 
Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья : Дис...канд.техн.наук:05.18.14 / А. Юсеф; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 с. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45431 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
10.

Иукуридзе Э. Ж. 
Разработка технологии хранения яблок и тыквы с применением защитного полимерного покрытия : Дис...канд.техн.наук:05.18.03 / Э. Ж. Иукуридзе; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1994. - 164 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П255.1-486,022 + П241.75-486,022 + Л91-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44655 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
11.

Котелевич Н. И. 
Исследование кинетики процесса сушки шиповника токами высокой частоты и другими способами энергоподвода : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Н. И. Котелевич; Украинский гос. университет пищевых технологий. - К., 1994. - 117 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: л913.402

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44114 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
12.

Юсеф А. 
Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья : Дис...канд.техн.наук:05.18.14 / А. Юсеф; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 с. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45431 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
13.

Широкий Д. 
Гигротермические свойства сушеной плодоовощной продукции : Дис...канд. техн. наук: 05.14.05 / Д. Широкий; Одесская академия холода. - О., 1994. - 221 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л910.2

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС47289 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
14.

Левченко С. В. 
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда : Дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / С. В. Левченко; Украинская академия аграрных наук, "Магарач", национальный институт винограда и вина. - Ялта, 1994. - 156 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.107 + П26-486,022

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44123 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
15.

Левченко С. В. 
Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда : Дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / С. В. Левченко; Украинская академия аграрных наук, "Магарач", национальный институт винограда и вина. - Ялта, 1994. - 156 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л914.107 + П26-486,022

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44123 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
16.

Котелевич Н. И. 
Исследование кинетики процесса сушки шиповника токами высокой частоты и другими способами энергоподвода : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Н. И. Котелевич; Украинский гос. университет пищевых технологий. - К., 1994. - 117 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: л913.402

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44114 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
17.

Иукуридзе Э. Ж. 
Разработка технологии хранения яблок и тыквы с применением защитного полимерного покрытия : Дис...канд.техн.наук:05.18.03 / Э. Ж. Иукуридзе; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1994. - 164 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П255.1-486,022 + П241.75-486,022 + Л91-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44655 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
18.

Котелевич Н. И. 
Исследование кинетики процесса сушки шиповника токами высокой частоты и другими способами энергоподвода : Дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Н. И. Котелевич; Украинский гос. университет пищевых технологий. - К., 1994. - 117 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: л913.402

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44114 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
19.

Иукуридзе Э. Ж. 
Разработка технологии хранения яблок и тыквы с применением защитного полимерного покрытия : Дис...канд.техн.наук:05.18.03 / Э. Ж. Иукуридзе; Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова. - О., 1994. - 164 c. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: П255.1-486,022 + П241.75-486,022 + Л91-309

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС44655 Пошук видання у каталогах НБУВ 



      
Категорія:    
20.

Юсеф А. 
Энергетическая оценка комбинированных методов холодильной технологии хранения свежего растительного сырья : Дис...канд.техн.наук:05.18.14 / А. Юсеф; Одесская академия холода. - О., 1994. - 230 с. - рус.


Індекс рубрикатора НБУВ: Л91-309.1/9

Рубрики:

Шифр НБУВ: ДС45431 Пошук видання у каталогах НБУВ 


...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського