Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л910.26$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.Ж14162 Dukalska L. Investigations on the obtaining of dry powder from vegetables and from the processing by-products of them [Текст] 21: 2-3 // Пром. теплотехника.-С.62-67
2.ВА659765 Снежкин Ю. Ф.НАН Украины. Ин-т техн. теплофизики. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [Текст] : Моногр.
3.ВА687784 Снєжкін Ю. Ф.Ін-т техн. теплофізики НАН України. Тепломасообмінні процеси під час одержання каротиновмісних порошків [Текст]
4.РА306041 Романова З. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології високодисперсних порошків з рослинної сировини для безалкогольних та лікеро-горілчаних напоїв [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.07.- URL: /ard/1999/
5.РА379502 Турчина Т. Я.НАН УкраїниІн-т техн. теплофізики. Інтенсифікація тепловологопереносу при розпилювальному сушінні термопластичних матеріалів з рослинної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06.- URL: /ard/2011/
6.РА375926 Бочарова О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Наукове обгрунтування методології формування та контролю якості дисперсних систем продуктів перероблення плодів та овочів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
7.РА400696 Петрова Ж. О. Створення енергоефективних теплотехнологій виробництва функціональних харчових порошків [] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.14.06 / Петрова Жанна Олександрівна ; Нац. акад. наук України, Ін-т техн. теплофізики
8.ВА806003 Снєжкін Ю. Ф. Енергоефективні теплотехнології виробництва функціональних харчових порошків [Текст] : монографія / Ю. Ф. Снєжкін, Ж. О. Петрова, В. М. Пазюк ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики
9.Ж24320 Gorodyska O. Influence of grape seeds powder on preservation of fats in confectionary glaze [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 6/11.-С.36-43
10.Ж44046 Petrova Zh. Adsorption properties of combined vegetable powders [] / Zh. Petrova, K. Samoilenko // Energy Eng. and Control Systems, 2021. т.Т. 7,N № 1.-С.38-47
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського