Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (5)Книжкові видання та компакт-диски (35)
Пошуковий запит: (<.>U=Л913.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29432 Тарлев В. П. Конвективно-високочастотне сушіння абрикос [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.156-159
2.РА349210 Тарлев В. П.Нац. ун-т харч. технологій. Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук.- URL: /ard/2007/
3.РА339622 Григоренко О. В.Херсон. нац. техн. ун-т. Оптимізація елементів технології заморожування плодів сливи [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.03.- URL: /ard/2005/
4.РА301825 Глушко Г. І.УААН. Ін-т винограду і вина "Магарач". Оцінка придатності сортів абрикоса до тривалого низькотемпературного зберігання [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03
5.РА341846 Гаврилов О. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення процесу подрібнення м'якоті кісточкових плодів та обладнання для його реалізації [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
6.РА383991 Гребеннікова О. А.Одес. нац. ун-т ім. І.І. Мечникова. Біологічно активні речовини у плодах, листі та продуктах переробки перспективних сортів аличі [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.04 / О. А. Гребеннікова ; Одес. нац. ун-т ім. І.І. Мечникова.- URL: /ard/2011/
7.РА384385 Василишина О. В.Уман. нац. ун-т садівництва. Збереження якості плодів вишні з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15.- URL: /ard/2011/
8.Ж69443 Гербер Ю. Б. Оптимальні режими подрібнення плодів абрикосу у роторній дробарці [Текст]: Вип. 10, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.39-44
9.ВА777977 Осокіна Н. М. Наукове обгрунтування нових технологій тривалого зберігання і переробки плодів вишні [Текст] : монографія / Осокіна Н. М., Василишина О. В.
10.Ж25522 Василишина О. Якість вишневих джемів, збагачених пектиновмісним плодовим пюре [] // Товари і ринки, 2013,N № 2.-С.93-99
11.Ж69879 Василишина О. В. Вплив обробки плодів вишні речовинами антимікробної дії на показники їх товарної якості при зберіганні [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.129-134
12.Ж24348 Лукієнко О. В. Обгрунтування оптимальної технології ліофілізованого порошку сливи [] // Фітотерапія, 2014,N № 2.-С.61-64
13.РА416966 Постоленко Є. П. Формування якості плодів кизилу та її збереження заморожуванням [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Постоленко Євгеній Петрович ; Уман. нац. ун-т садівництва
14.Ж69879 Осокіна Н. М. Якість плодів вишні за різних способів заморожування [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 3.-С.203-208
15.Ж25522 Галиш В. Сорбційні властивості шкаралупи кісточок абрикоса [] // Товари і ринки. Сер. Техн. науки, 2018,N № 2.-С.46-56
16.Ж101341 Воробйова В. Вивчення компонентного складу та протикорозійної ефективності продуктів переробки абрикоса (Prunus armeniaca L.) [] // Технічні науки та технології, 2018,N № 3.-С.240-250
17.Ж69944 Василишина О. В. Зміни біохімічних показників плодів вишні залежно від сорту та способу заморожування [] // Вісник Полтавської державної аграрної академії, 2019,N № 1.-С.18-26
18.Ж101341 Дубініна А. Зберігання плодів абрикоса з використанням лікарсько-рослинних екстрактів [] / А. Дубініна, Т. Летута, В. Новікова // Техн. науки та технології, 2019,N № 4.-С.192-208
19.Ж69944 Василишина О. В. Зміна якості плодів вишні за попередньої обробки полісахаридними композиціями протягом зберігання [] / О. В. Василишина // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад, 2020,N № 3.-С.13-20
20.ДС48682 Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського