Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (29)
Пошуковий запит: (<.>U=Л914$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж29032 Найченко В. М. Свіжі плоди суниці можна зберігати [Текст]: Вип. 48 // Садівництво.-С.171-175
2.ВА716674 УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". Энергопотребление при замораживании винограда и его хранении [Текст]
3.Ж69944 Осокіна Н. М. Придатність заморожених плодів чорної смородини для переробки [Текст]: 2 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.80-83
4.РА366026 Герасимчук О. П.Уман. держ. аграр. ун-т. Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук : 06.01.15.- URL: /ard/2009/
5.РА350976 Кюрчева Л. М.Нац. аграр. ун-т. Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування [Текст] : Автореф. дис... канд. с.-г. наук.- URL: /ard/2007/
6.РА314663 Селютіна Г. А.Харк. держ. акад. технології та організації харчування. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2001/
7.РА335190 Осокіна Н. М.Уман. держ. аграр. ун-т. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15
8.РА380917 Лисиця О. Ю.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2011/
9.Ж69443 Малкіна В. М. Моделювання процесу деформації у ягоді винограду при заморожуванні [Текст] 1: вип. 10 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.3-9
10.Ж25522 Одарченко А. Зміни анатомічної будови заморожених ягід залежно від попередньої обробки [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.117-122
11.Ж24320 Одарченко Д. М. Спосіб виробництва заморожених напівфабрикатів на основі журавлини та калини [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 4/10.-С.31-33
12.ВА789294 Малюк Л. П. Технології продуктів харчування з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі плодів та ягід [Текст] : монографія / Л. П. Малюк, Н. Ю. Балацька, А. А. Дубініна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
13.Ж28852/б. Хомич Г. Фенольні сполуки ягід чорниці та їхні зміни у процесі переробки [] // Вісник Львівського університету. Серія Біологічна, 2016,N Вип. 73.-С.447
14.Ж101341 Заморська І. Вміст токсичних елементів в ягодах суниці садової та продуктах переробки з них [] // Технічні науки та технології, 2017,N № 4.-С.189-194
15.Ж69443 Заморська І. Л. Вплив тривалості затримки з охолодженням на природні втрати маси ягід суниці [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2018,N Вип. 18, т. 1.-С.106-111
16.Ж24320 Khomych G. Study of the chemical composition of cranberry and the use of berries in food technology [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 6/11.-С.59-65
17.Ж24320 Dubinina A. Effect of the parameters of rhubarb and gooseberry treatment on the formation of color [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 6/11.-С.66-71
18.Ж101341 Заморська І. Поліпшення консистенції заморожених пюреподібних сумішей на основі пюре суничного [] // Технічні науки та технології, 2018,N № 1.-С.188-194
19.Ж43715 Jgenti M. Effect of methyl jasmonate, salicylic acid and ascorbic acid on quality parameters of strawberry (Fragaria x ananassa Duch) fruit during cold storage [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 3.-С.367-378
20.Ж101341 Заморська І. Оцінка технологічних властивостей ягід суниці садової [] // Технічні науки та технології, 2018,N № 2.-С.216-221
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського