Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (16)
Пошуковий запит: (<.>U=Л915$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.РА347812 Кудрявцев В. М.Донец. держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12
2.Ж21854 Пузий А. М. Фосфорсодержащие активные угли из кокосового ореха, их получение и структурно-сорбционные свойства [] // Украинский химический журнал, 2014. т.Т. 80,N № 1/2.-С.93-99
3.Ж24320 Дубініна А. А. Аналіз вітамінного та мінерального складу сортів арахісу, поширених в Україні [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2013,N № 6/11.-С.4-7
4.Ж43715 Менков Н. Экспериментальное определение прироста влаги орехов [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.100-104
5.Ж25522 Дубініна А. Моделювання складу арахісових паст підвищеної біологічної цінності [] // Товари і ринки, 2016,N № 1.-С.193-207
6.Ж43715 Boaghi E. Impact of treatment with oxidative bleaching agents on walnut (Juglans regia L.) shell chromatic parameters [] // Ukrainian Food Journal, 2016. т.Т. 5,N № 4.-С.644-652
7.Ж43715 Boaghi E. Walnuts respiration (Juglans regia L.) during storage [] // Ukrainian Food Journal, 2017. т.Т. 6,N № 1.-С.20-27
8.Ж69879 Укрaїнець А. І. Процеси лущення волоських горіхів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 3.-С.135-144
9.Ж43715 Kaletnik H. Organizational basis of the development of innovative functional food products by the Ukrainian enterprises of deep walnut processing [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 1.-С.169-180
10.Ж25189 Lehnert S. Development of peanut quality criteria for determination of its rational use [] // Наука та інновації, 2019,N № 5.-С.27-37
11.ВА820450 Коваль Л. М. Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т
12.Ж69879 Негрей О. В. Визначення механічних характеристик волоських горіхів у процесах їх лущення [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2019. т.Т. 25,N № 4.-С.149-158
13.ВА820450 Коваль Л. М. Тропічні і субтропічні фрукти та горіхоплідні [Текст] : посіб.-довід. / Л. М. Коваль, П. Х. Пономарьов ; Хмельниц. кооперат. торг.-екон. ін-т
14.Ж29432 Укpaїнeць А. І. Фізичні властивості волоських горіхів [] / А. І. Укpaїнeць, О. В. Негрей // Харч. пром-сть, 2019,N № 25.-С.22-32
15.Ж29432 Негрей О. В. Дослідження процесів руйнування оболонок волоських горіхів [] / О. В. Негрей, А. І. Укpaїнeць // Харч. пром-сть, 2019,N № 26.-С.71-79
16.Ж24320 Kizatova M. Revealing the features of the composition of the walnut shell from the point of view of the possibility of its use in the food industry [] / M. Kizatova, M. Sultanova [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 1/11.-С.49-55
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського