Пошуковий запит: (<.>U=Л916$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | РА340279 Кіптела Л. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2005/
|
2. | РА366168 Дібрівська Н. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія функціональних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід з використанням обробки в змінному електромагнітному полі [Текст] : автореф. дис... канд. тех. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2009/
|
3. | ВС51788 Павлюк Р. Ю.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Полтав. ун-т економіки і торгівлі, Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Харк. торг.-екон. ін-т. Активація рослинних біологічно активних речовин фізичними методами [Текст] : монографія
|
4. | ВА718613 Хомич Г. П.Укоопспілк, Полтав. ун-т спож. кооп. України, каф. технології та орг. харч. вир-в. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія
|
5. | Ж24320 Капліна Т. В. Вплив електромагнітної обробки плодів шипшини, обліпихи та калини на фізико-хімічні показники екстрактів [Текст]: 3/8 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.63-67
|
6. | Ж25522 Гайдай І. Фенольні сполуки продуктів переробки дерену [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.110-116
|
7. | ВА772783 Хомич Г. П. Фенольні сполуки дикорослих плодів і ягід: склад, властивості, зміни при переробці [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Л. В. Капрельянц ; Вищ. навч. закл. Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ)
|
8. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Обгрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатів [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 52.-С.75-81
|
9. | РА403864 Кудряшов А. І. Формування товарознавчих характеристик та розширення товарного асортименту продуктів із дикорослих ягід [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Кудряшов Андрій Ігорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
|
10. | РА394710 Хомич Г. П. Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини [] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Хомич Галина Панасівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
11. | РА393829 Євчук Я. В. Удосконалення технології сушіння плодів глоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Євчук Яна Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій
|
12. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Зміни біохімічних показників дикорослих ягід при заморожуванні [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 5.-С.225-231
|
13. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Отримання заморожених напівфабрикатів дикорослих ягід зі щільною покривною тканиною [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2016. т.Т. 22,N № 3.-С.198-205
|
14. | Ж29432 Сімахіна Г. О. Біокомплекс дикорослої сировини як компонент функціональних продуктів для спецконтингентів [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.25-30
|
15. | Ж14678 Sydora N. V. The technological aspects for complex processing of hawthorn fruits [] // Вісник фармації, 2018,N № 2.-С.36-40
|
16. | Ж69879 Сімахіна Г. О. Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягід [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 3.-С.179-185
|
17. | Ж24320 Zahorulko A. Improved rotary film evaporator for concentrating organic fruit and berry puree [] / A. Zahorulko, A. Zagorulko, V. Mykhailov, E. Ibaiev // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 4/11.-С.92-98
|