Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (4)Автореферати дисертацій (39)Книжкові видання та компакт-диски (430)Журнали та продовжувані видання (527)
Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 510
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА871144 Підвищення енергетичної і ресурсної ефективності процесів і апаратів кондуктивного жарення м'яса [Текст] : монографія / В. О. Скрипник [та ін.] ; [за заг. ред. В. О. Скрипника] ; Полтав. держ. аграр. ун-т
2.ВА860585 Мікроструктурний аналіз м'яса і м'ясних продуктів [Текст] : підручник / Хомич В. Т. [та ін.] ; [за ред.проф. В. Т. Хомича] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
3.Ж69879 Пасічний В. М. Дослідження продуктів переробки насіння конопель для використання у м'ясних продуктах [] / В. М. Пасічний, Є. А. Шубіна [и др.] // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 2.-С.173-183
4.Ж69879 Ощипок І. М. Сучасні інноваційні підходи до розробки аналогів м'яса з нетрадиційних джерел білка [] / І. М. Ощипок // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2022. т.Т. 28,N № 3.-С.107-115
5.Ж25522 Гніцевич В. Харчова та біологічна цінність м'ясних посічених виробів із наповнювачем з печериць і насіння гарбуза [] / В. Гніцевич, Н. Чехова // Товари і ринки, 2022,N № 3.-С.87-98
6.Ж25096 Клюс В. П. Термічна утилізація кісткових відходів м'ясокомбінатів з отриманням фосфорних добрив [] / В. П. Клюс, З. В. Маслюкова // Відновлюв. енергетика, 2022,N № 3.-С.83-87
7.ВА860205 Виробництво екологічно безпечної продукції скотарства [Текст] : [підручник] / А. М. Угнівенко [та ін.] ; [за заг. ред. д-ра с.-г. наук, проф. А. М. Угнівенка] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України
8.Ж24320 Pasichnyi V. Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [] / V. Pasichnyi, N. Bozhko [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 1/11.-С.33-40
9.Ж24320 Shang F. Study on the effect of baking process on the quality characteristics, moisture distribution and sensory evaluation of bran, duck and pork emulsification sausage [] / F. Shang, T. Kryzhska, Z. Duan // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 1/11.-С.41-48
10.Ж69879 Пасічний В. М. Удосконалення технології ковбасних виробів з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру [] / В. М. Пасічний, О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, А. Я. Гуралевич // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 2.-С.121-128
11.Ж69879 Страшинська Л. В. Удосконалення нормативно-правової бази м'ясопереробних підприємств як чинник управління якістю продукції [] / Л. В. Страшинська, О. О. Шеремет // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 2.-С.74-82
12.ВА854219 Вплив кормових добавок та комбікормів на продуктивність та якість м'яса у свиней [Текст] : монографія / Чудак Роман Андрійович [та ін.]
13.Ж24320 Bozhko N. Determining the nutritional value and quality indicators of meat-containing bread made with hemp seeds flour (Cannabis sativa L.) [] / N. Bozhko, V. Pasichnyi [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2021,N № 4/11.-С.58-65
14.Ж69879 Смагина М. Н. Применение моделирующих материалов при исследовании тепловых процессов переработки мясного сырья [] / М. Н. Смагина, С. В. Акуленко, Д. А. Смагин, А. Л. Желудков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 1.-С.80-89
15.Ж69879 Синиця О. В. Вплив режимів низькотемпературного оброблення на якість і безпеку м'яса свинини [] / О. В. Синиця, Л. Г. Віннікова // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 4.-С.187-198
16.Ж43715 Mykhailov V. Investigation of frying process of meat sausages in glued casings from intestinal raw materials [] / V. Mykhailov, V. Оnyshchenko [et al.] // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.387-398
17.РА448714 Корець Л. І. Удосконалення технології варених ковбас з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Корець Лідія Іванівна ; Нац. ун-т харч. технологій
18.РА448622 Жук В. О. Розроблення технології реструктурованих шинкових виробів з підвищеною біологічною цінністю [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Жук Вікторія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій
19.РА448549 Желуденко Ю. В. Удосконалення технології виробництва і зберігання сосисок варених [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Желуденко Юлія Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій
20.Ж43715 Kryzhova Yu. Stability of selenium and iodine in the functional meat products prepared with seaweeds under different cooking procedures [] / Yu. Kryzhova, M. Antonuk, V. Stabnikov, O. Stabnikova // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 1.-С.136-144
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського