Пошуковий запит: (<.>U=Л92$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 510
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69948 Наумова К. М. Величина pH м'яса і її практичне значення [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.264-266
|
2. | Ж29341 Циганчук Ю. С. Ефективність застосування методики визначення вологоутримуючої здатності свинини [Текст]: 54 // Свинарство.-С.74-78
|
3. | ВА605812 Акад. наук нац. прогресса Украины. Харьк. гос. акад. технологии и орг. питания. Научные и практические аспекты переработки мяса и мясопродуктов [Текст] : Тез. докл. междунар. науч.-практ. конф., 28 февр.-1 марта 2001 г.
|
4. | Ж69948 Наумова К. М. Особливості виготовлення гематогену дитячого з застосуванням крохмальної патоки [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.266-268
|
5. | Ж69944 Татузян Р. А. Физико-химические показатели говядины молодняка разных пород [Текст]: 3 // Вісн. Полтав. держ. с.-г. ін-ту.-С.32-34
|
6. | Ж62935 Вознюк О. І. Якість м'яса бугайців різних генотипів [Текст]: Вип. 31-32 // Розведення і генетика тварин.-С.29-30
|
7. | ВА662685 Гвоздєв О. В. Технологічне обладнання для переробки продукції тваринництва [Текст] : Навч. посіб.
|
8. | ВА611745 Богомолов О. В. Технологія переробки продукції тваринництва [Текст] : Навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
|
9. | ВА638204 Шкурин Г. Т.УААН. Ін-т розведення і генетики тварин. Забійні якості великої рогатої худоби (методики досліджень) [Текст]
|
10. | Р98924 Вінниц. держ. аграр. ун-т, Поділ. держ. аграр.-техн. акад. Методи оцінки вгодованості м'ясної худоби та визначення якості м'яса [Текст]
|
11. | ВА630139 Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас [Текст] : Технол. рук. по куттерованию, окрашиванию и органолепт. оценке вар. колбас
|
12. | ВА654984 Коваль О. А.Агенція США з міжнар. розв. (USAID), Корп. з сприяння фермер. руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). Технологія забою та первинної переробки тварин [Текст]
|
13. | ВА654994 Коваль О. А.Агенція США з міжнар. розв. (USAID), Корпор. з сприяння фермер. руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). Технологія обробки субпродуктів [Текст]
|
14. | ВА681581 Клименко М. М. Технологія м'яса та м'ясних продуктів [Текст] : Підруч.
|
15. | ВА708961 Павелко В. І. Теплозабезпечення підприємств м'ясопереробної та молокопереробної галузей промисловості [Текст] : навч. посіб.
|
16. | ВА717383 Пелих В. Г. Технологія продуктів забою тварин [Текст] : навч. посіб.
|
17. | Ж69944 Журба І. О. Дослідження основних питань розвитку м'ясної промисловості в Україні [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.102-105
|
18. | Ж69944 Доротюк Е. М. Проблеми стандартизації якості яловичини [Текст]: 5-6 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.92-93
|
19. | Ж69944 Карышева Л. П. Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.66-69
|
20. | Ж69944 Чухліб Є. В. Результати дегустації м'яса основних планових порід свиней України [Текст]: 3-4 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.72-73
|
| |