![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л922$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
|
1. | Ж29432 Ощипок І. М. Застосування багатолезного інструменту для подрібнення заморожених м'ясних блоків [] // Харчова промисловість, 2018,N № 23.-С.81-87
| 2. | Ж43715 Osterhout A. G. Effect of packaging type and storage temperature on the quality characteristics of beef longissimus lumborum and triceps brachii muscles aged for extended storage postmortem [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 3.-С.487-502
|
|
|