Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (21)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж69879 Погожих М. І. Технологія м'ясних січених виробів, збагачених гемовим залізом [Текст]: 20 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.31-33
2.РА359942 Москаленко О. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2008/
3.РА356490 Серік М. Л.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія композиції мінерально-білково-жирової та м'ясних січених виробів з її використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
4.РА349527 Кандалей О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
5.РА310670 Пересічна С. М.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2000/
6.ВА744798 Коцюмбас І. Я. Експертиза напівфабрикатів м'ясних та мясо-рослинних січених мікроструктурним методом [Текст] : метод. рек.
7.Ж69443 Головко М. П. Наукове обгрунтування розробки білково-мінерального комплексу для використання в технології м'ясних посічених виробів [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.256-262
8.Ж29432 Крижова Ю. П. Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.16-20
9.Ж25522 Ракша-Слюсарева О. Якість м'ясних посічених напівфабрикатів функціонального призначення [Текст]: 1 // Товари і ринки.-С.95-101
10.Ж69443 Молоканова Л. В. Оптимізація складу м'ясних січених напівфабрикатів математичними методами [Текст]: Вип. 12, т. 4 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.186-192
11.Ж24320 Нечепуренко К. Б. Технологічні аспекти утворення структурованих емульсій у складі м'ясних січених виробів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.79-84
12.Ж24320 Літвінова І. О. Медико-біологічні дослідження рубаних м'ясних напівфабрикатів з комплексною добавкою "Мальтовин" [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/12.-С.90-95
13.РА409908 Полупан В. В. Технологія м'ясних посічених виробів із використанням добавки білково-мінеральної [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Полупан Валентин Вадимович ; Харків. держ. ун-т харчування і торгівлі
14.Ж24320 Янчева М. А. Влияние эмульсионных систем криопротекторного действия на теплофизические характеристики мясных систем [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 3/10.-С.34-39
15.РА397829 Мурликіна Н. В. Удосконалення технології м'ясних січених виробів шляхом використання емульгаторів ацилгліцеринної природи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Мурликіна Наталя Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі
16.РА410549 Дроменко О. Б. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням емульсійних систем [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Дроменко Олена Борисівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
17.Ж24320 Мурликіна Н. В. Використання емульгаторів у технологіях м'ясних продуктів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 6/10.-С.44-49
18.ВА799413 Мурликіна Н. В. Теорія та практика використання емульгаторів ацилгліцеринної природи у технологіях м'ясних виробів [Текст] : монографія / Н. В. Мурликіна, М. О. Янчева ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
19.РА419267 Желєва Т. С. Технологія напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної дії [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Желєва Тетяна Сергіївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
20.ВА796868 Янчева М. О. Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем [Текст] : монографія / [М. О. Янчева та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського