Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (13)
Пошуковий запит: (<.>U=Л924.8$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 20
Представлено документи з 1 до 20
1.Ж69879 Страшинський І. М. Вплив експериментальних фосфатних сумішей на модельні м'ясні фарші [Текст]: 15 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.40-42
2.РА309801 Янчева М. О.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Розробка технології комбінованих м'ясних виробів з використанням поліфункціонального препарату колагену [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16
3.РА326994 Медведовський Я. С.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технологія м'ясних фаршевих виробів з біологічно активними речовинами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
4.РА356386 Колесник А. О.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія м'ясних фаршевих виробів спеціального призначення з використанням напівфабрикату кісткового харчового [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
5.РА353340 Горбань В. Г.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
6.Ж24320 Янчева М. О. Технологія заморожених м'ясних напівфабрикатів на основі яловичого фаршу, ферментованого колагеназою [Текст]: 1/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.45-48
7.Ж69443 Кирик И. М. Исследование процесса инфракрасного нагрева в бытовых тепловых аппаратах [Текст]: Вип. 12, т. 4 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.164-171
8.РА404451 Вербицький С. Б. Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторного типу [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Вербицький Сергій Борисович ; Нац. ун-т харч. технологій
9.Ж14378 Вербицький С. Б. Визначення параметрів процесу подрібнення м'ясної сировини в емульситаторах [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 2.-С.79-81
10.Ж14378 Франко О. В. Результати порівняльних досліжень тонкого подрібнення м'ясної сировини в одну та дві стадії [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 4.-С.63-65
11.Ж43715 Masliichuk O. Health-improving effect of meat products with soy protein-fatty concentrator and carrageenan [] // Ukrainian Food Journal, 2015. т.Т. 4,N № 1.-С.24-31
12.Ж24320 Страшинський І. М. Вплив функціональної харчової композиції на властивості м'ясних фаршевих систем [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2016,N № 6/11.-С.53-58
13.Ж24320 Bozhko N. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.4-9
14.Ж43715 Tsykhanovska I. Formation of the functional and technological properties of the beef minced meat by using the food additive on the nanopowder basis of double oxide of two- and trivalent iron [] // Ukrainian Food Journal, 2018. т.Т. 7,N № 3.-С.379-396
15.Ж69879 Пешук Л. В. Розробка комплексної білково-мінерально-вуглеводної добавки на основі білків тваринного походження [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2017. т.Т. 23,N № 6.-С.182-191
16.Ж43715 Sukmanov V. Effect of high pressure and soy protein isolate combinations on the water holding capacity and texture of pork meat batters [] // Ukrainian Food Journal, 2019. т.Т. 8,N № 2.-С.284-293
17.Ж24320 Kakimov A. Identifying patterns in the effect exerted by a cooling process and the fine grinding modes on the qualitative indicators of a meat and bone paste [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2020,N № 2/11.-С.6-12
18.РА432847 Стукальська Н. М. Оптимізація процесу подрібнення м'ясної сировини з курятини на основі комплексного показника якості : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Стукальська Наталія Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій
19.Ж69879 Смагина М. Н. Применение моделирующих материалов при исследовании тепловых процессов переработки мясного сырья [] / М. Н. Смагина, С. В. Акуленко, Д. А. Смагин, А. Л. Желудков // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій, 2021. т.Т. 27,N № 1.-С.80-89
20.ДС49921 Беляева Е. М. Технология мясных фаршевых изделий из односортного мяса [Текст] : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Беляева Елена Михайловна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського