Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (3)Книжкові видання та компакт-диски (19)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927-3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.Ж29432 Страшинський І. М. Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві [Текст]: 6 // Харч. пром-сть.-С.61-63
2.РА329616 Штонда О. А.Нац. ун-т харчових технологій. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2004/
3.РА356795 Кайнаш А. П.Одес. нац. акад. харч. технологій. Технологія м'ясних продуктів з овочевими добавками [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
4.РА376657 Асауляк А. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології ковбасних виробів зі зниженим вмістом нітриту [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2010/
5.Ж14378 Єресько Г. О. Ефірні олії пряно-ароматичних рослин у виробництві ковбасних виробів [] // Вісник аграрної науки, 2000,N № 4.-С.65-68
6.Ж24320 Пасічний В. М. Розробка комбінованих білково-жирових емульсій для ковбас і напівфабрикатів з м'ясом птиці [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 1/6.-С.32-38
7.Ж69879 Костенко Є. Ю. Дослідження комплексоутворюючих властивостей грибних порошків стосовно іонів <$E bold roman {Pb sup 2+ ,~Cd sup 2+}> і <$E bold roman Hg sup 2+> [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2015. т.Т. 21,N № 1.-С.189-195
8.РА421644 Літвінова І. О. Подовження строків зберігання напівфабрикатів та ковбас з використанням поліфенольних сполук з виноградного насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Літвінова Інна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
9.РА422719 Шурдук І. В. Удосконалення якості м'ясних емульсійних виробів, збагачених на кальцій : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Шурдук Інна Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
10.Ж101341 Божко Н. Білоквмісна сировина регіонального виробництва в технології м'ясомісткої варено-копченої ковбаси [] // Технічні науки та технології, 2019,N № 2.-С.145-153
11.РА425615 Пронькіна К. В. Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Пронькіна Ксенія Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
12.Ж101341 Божко Н. Білоквмісна сировина регіонального виробництва в технології м'ясомісткої варено-копченої ковбаси [] // Технічні науки та технології, 2019,N № 2.-С.145-153
13.Ж29432 Пасічний В. М. "Білкозин" - альтернативний інгредієнт в композиційних сумішах [] // Харчова промисловість, 2017,N № 19.-С.36-39
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського