Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (37)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 68
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА630139 Брауэр Х. Технология изготовления вареных колбас [Текст] : Технол. рук. по куттерованию, окрашиванию и органолепт. оценке вар. колбас
2.Ж69879 Мартинюк І. О. Дослідження емульгувальних властивостей амаранту [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.90-91
3.Ж69879 Осейко М. І. Вплив фосфатовмісних добавок на окиснення ліпідів варених ковбас [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.29-32
4.Ж69879 Страшинський І. М. Особливості утворення нітрозопігментів при використанні активних стабілізаторів м'ясних систем [Текст]: 18 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.33-35
5.Ж15241 Ересько Г. А. Окислительные процессы в вареных колбасных изделиях, упакованных в модифицированной газовой среде [Текст]: 3 // Упаковка.-С.34-37
6.РА349073 Король Ц. О.Нац. ун-т харч. технологій. Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
7.РА311283 Бондаренко Н. В.Одес. держ. акад. харч. технологій. Розробка технології копчено-запечених ковбас [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
8.РА357516 Фабіянська І. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2008/
9.РА310670 Пересічна С. М.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2000/
10.РА349492 Мартинюк І. О.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
11.РА337054 Страшинський І. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
12.РА378899 Холодова О. Ю.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Формування споживних властивостей варених ковбасних виробів з використанням зернобобової сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2011/
13.Ж69443 Молоканова Л. В. Вплив способу отримання барвників з кизилу і терену на їх функціональні властивості при використанні у виробництві варених ковбас [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.71-76
14.ВА756133 Кайнаш А. П.ВНЗ Укоопспілки "Полтав. ун-т економіки і торгівлі" (ПУЕТ). Товарознавча характеристика ковбасних виробів з рослинними добавками [Текст] : монографія
15.Ж69443 Болгова Н. В. Виробництво та аналіз якості смажених ковбас [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2013,N Вип. 13, т. 7.-С.121-125
16.Ж69443 Курмаз Я. В. Обгрунтування використання пшеничних висівок при виробництві функціональних м'ясних продуктів [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2014,N Вип. 14, т. 1.-С.125-130
17.Ж69443 Проскурня І. О. Обгрунтування використання курячого м'яса та овочевих соків для виробництва варених ковбас дієтичного призначення [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2014,N Вип. 14, т. 1.-С.154-159
18.РА395631 Будник Н. В. Удосконалення технології варених ковбас з кістковою пастою [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Будник Ніна Василівна ; Нац. ун-т харч. технологій
19.РА389363 Квасніков А. А.МОНМС України, Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. Розробка та комплексна оцінка варених ковбас з цільовими біфункціональними модулями [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
20.РА409588 Галенко О. О. Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галенко Олег Олександрович ; Нац. ун-т харч. технологій
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського