Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (1)Книжкові видання та компакт-диски (8)
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.РА373257 Ткачова Д. Л.Наук. центр радіац. медицини АМН України. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15.- URL: /ard/2010/
2.Ж72108 Коцюмбас Г. І. Мікроструктурний аналіз сорту напівкопченої ковбаси "Салямі елітна" [Текст] Вип. 10: 3 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.390-394
3.Ж14378 Король Ц. О. Вплив бактеріальних препаратів на смако-ароматичні властивості сиров'ялених ковбас [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 7.-С.66-70
4.Ж14378 Єресько Г. О. Удосконалення технології виробництва ферментованих ковбас з використанням композиційних добавок [] // Вісник аграрної науки, 2007,N № 6.-С.66-69
5.Ж24320 Маркович І. І. Дослідження амінокислотного складу напівкопчених ковбас з використанням сочевиці, ялівцю та чебрецю [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 6/10.-С.38-43
6.Ж69443 Гриньова Д. В. Розробка рецептури сардельок із заміною м'яса курки на м'ясо перепела [] // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 2016,N Вип. 16, т. 1.-С.64-69
7.Ж24320 Маркович І. І. Вплив пряно-ароматичної сировини на якість тваринних жирів [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2015,N № 2/10.-С.31-35
8.РА422065 Мороз О. О. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Мороз Олена Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій
9.Ж24320 Paska M. A study of toxic elements and radionuclides in semi-smoked sausages made with lentils, thyme, and juniper [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2017,N № 4/11.-С.50-55
10.Ж24320 Drachuk U. The study of lentil flour as a raw material for production of semi-smoked sausages [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2018,N № 6/11.-С.44-50
11.РА435565 Сімонова І. І. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Сімонова Ірина Іллівна ; Нац. ун-т харч. технологій
12.Ж29432 Рудюк В. П. Розроблення альтернативних рецептур сирних продуктів для використання у м'ясній промисловості [] / В. П. Рудюк, В. М. Пасічний, Т. І. Толюпа // Харч. пром-сть, 2020,N № 27.-С.29-36
13.Ж24320 Pasichnyi V. Studying the influence of berry extracts on the quality and safety indicators of half-smoked sausages [] / V. Pasichnyi, N. Bozhko [et al.] // Eastern-Europ. J. of Enterprise Technologies, 2022,N № 1/11.-С.33-40
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського