Пошуковий запит: (<.>U=Л929$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Ж69948 Наумова К. М. Особливості виготовлення гематогену дитячого з застосуванням крохмальної патоки [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.266-268
|
2. | ВА654994 Коваль О. А.Агенція США з міжнар. розв. (USAID), Корпор. з сприяння фермер. руху та агробізнесу (ACDI/VOCA). Технологія обробки субпродуктів [Текст]
|
3. | Ж69944 Карышева Л. П. Разработка и апробация технологии промышленного производства бактериологического пептона из мясо-костных бульонов побочных продуктов мясоперерабатывающих предприятий [Текст]: 1 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.66-69
|
4. | Ж69879 Беседа С. Д. Математичне моделюваня поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах [Текст]: 16 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.35-37
|
5. | Ж29432 Клименко М. М. Дослідження вмісту радіонуклідів і токсичних елементів у кістковій сировині [Текст]: 4 // Харч. пром-сть.-С.27-29
|
6. | Ж72108 Покотило Г. І. Вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у м'ясі і субпродуктах відгодівельної худоби через різні терміни після забою [Текст] Вип. 10: 1/2 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.96-98
|
7. | РА304297 Безсмертний В. М.Одес. держ. с.-г. ін-т. Ветеринарно-санітарна оцінка і удосконалення технології підвищення якості м'яса птиці при аскаридіозі з використанням побічної сировини і відходів м'ясокомбінатів [Текст] : Автореф. дис... д-ра вет. наук : 16.00.06.- URL: /ard/1999/
|
8. | РА359962 Головко М. П.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукове обгрунтування та розробка технології продуктів харчування, збагачених на кальцій, з використанням продуктів переробки харчової кістки [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2008/
|
9. | РА327888 Волошин П. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
|
10. | РА353341 Подворчан Д. Є.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія напівфабрикату кісткового харчового та паштетних печінкових мас з його використанням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
|
11. | РА302268 Євлаш В. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
|
12. | РА347289 Білонога Ю. Л.Одес. нац. акад. харч. технологій. Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і переробці вторинної сировини м'ясокомбінатів [Текст] : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12
|
13. | ВА736127 Черевко О. І.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення [Текст] : монографія
|
14. | Ж23570 Даниш Т. В. Розробка методів солюбілізації мембран вірусів та їх застосування при виготовленні препаратів крові [] // Біологія тварин, 2010. т.Т. 12,N № 1.-С.367-375
|
15. | РА389940 Драчук У. Р.Вінниц. нац. аграр. ун-т. Інтенсифікація екстрагування термолабільних субстанцій із застосуванням поверхнево-активних речовин на прикладі групи органопрепаратів [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12
|
16. | РА394590 Агунова Л. В. Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Агунова Лариса Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
17. | РА394686 Шлапак Г. В.МОНМС України. Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
|
18. | Ж24320 Угляр Ю. М. Електрофлотокоагуляційне очищення стічних вод підприємства ТОВ "Коломийський м'ясокомбінат" [] // Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 2014,N № 2/10.-С.30-34
|
19. | В355317/1 Черевко О. І. Наукові основи технології мінералізованих продуктів харчування. Ч. 1:Використання продуктів переробки харчової кістки в технології продуктів спеціального призначення [Текст] / [О. І. Черевко та ін.] ; Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
20. | Ж43715 Матусевич Р. Моделювання процесу теплової обробки технічної сировини у вакуумному горизонтальному котлі [] // Ukrainian Food Journal, 2013. т.Т. 2,N № 1.-С.105-110
|
| |