Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Автореферати дисертацій (2)Книжкові видання та компакт-диски (7)
Пошуковий запит: (<.>U=Л929.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 7
Представлено документи з 1 до 7
1.Ж69948 Наумова К. М. Особливості виготовлення гематогену дитячого з застосуванням крохмальної патоки [Текст]: Вип. 6 // Питання підвищ. продуктивності тваринництва: Зб. наук. пр.:Вінниц. держ. с.-г. ін-т.-С.266-268
2.РА327888 Волошин П. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові [Текст] : Автореф. дис. канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2003/
3.РА302268 Євлаш В. В.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Технологія сухого харчового концентрату на основі крові забійних тварин та його використання у виробництві солодких збивних виробів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/1998/
4.Ж23570 Даниш Т. В. Розробка методів солюбілізації мембран вірусів та їх застосування при виготовленні препаратів крові [] // Біологія тварин, 2010. т.Т. 12,N № 1.-С.367-375
5.РА394686 Шлапак Г. В.МОНМС України. Розробка функціональних залізовмісних м'ясних продуктів [] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шлапак Галина Всеволодівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій
6.ДС48681 Гутиков В. В. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания
7.ДС48681 Гутиков В. В. Технология полуфабрикатов из крови убойных животных с целью их использования в общественном питании [Текст] : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Гутиков Василий Владимирович ; Харьковская академия технологии и организации питания
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського