Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (2)Автореферати дисертацій (8)Книжкові видання та компакт-диски (142)Журнали та продовжувані видання (26)
Пошуковий запит: (<.>U=Л94$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 99
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж14162 Болога М. К. Применение электроплазмолиза в производстве рыбной муки [Текст] 23: 3 // Пром. теплотехника.-С.41-45
2.ВА660197 Васюкова А. Т. Копчение маринованной рыбы [Текст] : Моногр.
3.ВА646941 Черевко А. И. Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию [Текст] : Моногр.
4.ВА697855 Козлов А. П.Дніпропетр. ун-т економіки та права. Риба та рибні товари [Текст] : навч. посіб.
5.ВА681564 Сидоренко О. В.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Формування асортименту та якості риборослинних продуктів [Текст] : Моногр.
6.РА345257 Коновалов Д. В.Нац. ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. Підвищення ефективності використання вторинних енергоресурсів суднових енергетичних установок у рибомучному виробництві [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
7.РА353384 Памбук С. А.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка маловідходної технології переробки атеріни чорноморської [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
8.РА313162 Пронін І. О.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
9.РА306207 Луценко Д. П.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка та дослідження малогабаритної установки холодного копчення риби з рециркуляцією коптильного диму [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12
10.РА344621 Слащева А. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія м'ясних і рибних січених напівфабрикатів з топінамбуром [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2006/
11.РА350639 Гринченко Н. Г.Хар. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія реструктурованих напівфабрикатів на основі рибної сировини [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
12.РА330295 Бреславець Т. В.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2004/
13.РА338105 Паламарчук Г. С.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології розсільного заморожування риби [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2005/
14.РА385130 Голуб М. О.ДУ "Ін-т харч. біотехнології та геноміки НАН України". Гідролізати з чорноморських гідробіонтів і можливості їх застосування [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.20
15.ВА736372 Рябець О. Ю.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Наукові принципи технології аналогів ікри [Текст] : монографія
16.РА384581 Битютська О. Є.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
17.ВА733334 Приліпко Т. М.Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. Технологія переробки продукції рибництва [Текст] : навч. посіб.
18.РА384684 Дончевська Р. С.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15
19.Ж24320 Коваленко В. О. Харчова та біологічна цінність білкової домішки на основі рибної колагеномісткої сировини [Текст]: 1/6 // Вост.-Европ. журн. передовых технологий.-С.49-51
20.Ж28079/рад.фіз.Ел. Bekh I. Analysis of the different kinds of food by semiconductor SnO2/p-Si sensors [Текст] / I. Bekh, V. Il'chenko [et al.]: Вип. 17 // Вісн. Київ. нац. ун-ту. Сер. Радіофізика та електроніка.-С.25-27
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського