![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Віртуальна довідка ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Тематичний інтернет-навігатор ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Наукова електронна бібліотека ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Автореферати дисертацій ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Реферативна база даних ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Книжкові видання та компакт-диски ![](/irbis64r_81/images/db_navy.gif) Журнали та продовжувані видання
![Mozilla Firefox](../../ico/mf.png) |
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л94 я73$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
| | | | |
1. |
Приліпко Т. М. Технологія переробки продукції рибництва : навч. посіб. / Т. М. Приліпко, В. О. Кадиш, В. Б. Косташ, Ю. В. Костецька, Р. А. Якубаш; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Поділ. : Зволейко Д. Г., 2010. - 108 c. - укp.Висвітлено основні питання про товарознавчу оцінку риби та рибних продуктів, використання прогресивних технологій переробки риби, які дозволяють поєднувати якість готової продукції з високими економічними показниками та допоможуть поглибити та належно засвоїти студентами знання хімічного складу м'яса риби, надати оцінку харчових властивостей готової продукції. Изложены основные вопросы о товароведческой оценке рыбы и рыбных продуктов, использовании прогрессивных технологий переработки рыбы, позволяющей объединять качество готовой продукции с высокими экономическими показателями и которые помогут углубить и надлежаще усвоить студентами знания о химическом составе мяса рыбы, дать оценку пищевых свойств готовой продукции. Індекс рубрикатора НБУВ: Л94 я73-1 + Л964 я73-1
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА733334 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
2. |
Пентилюк Р. С. Оцінка якості сировини водного походження : конспект лекцій / Р. С. Пентилюк; Одес. держ. екол. ун-т. - О. : ТЕС, 2013. - 157 c. - Бібліогр.: с. 157 - укp.Наведено особливості оцінки якості сировини водного походження: рибної сировини, сировини з нерибних продуктів, а також новітньої харчової та технічної продукції на основі риби і нерибної водної сировини. Індекс рубрикатора НБУВ: Л94 я73-2
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА770825 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
| | | | |
3. |
Мікроструктурний аналіз риби і морепродуктів : навч. посіб. / В. Т. Хомич, Н. В. Дишлюк, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, С. І. Усенко; ред.: В. Т. Хомич; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - Київ : Ямчинський О. В. , 2022. - 260 c. - (Навчальні видання). - Бібліогр.: с. 257-260 - укp.Розкрито значення риби та безхребетних морепродуктів для збагачення повноцінного харчування людей. Охарактеризовано стан і перспективи розвитку рибного ринку в Україні. Наведено класифікацію промислових риб. Розглянуто основні родини промислових риб. Подано інформацію про хімічний склад тканин гідробіонтів. Індекс рубрикатора НБУВ: П817.16 я73 + Л94 я73
Рубрики:
Шифр НБУВ: ВА859948 Пошук видання у каталогах НБУВ
|
|
|