Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (6)Книжкові видання та компакт-диски (42)Журнали та продовжувані видання (142)
Пошуковий запит: (<.>U=Л956$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 57
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Ж15241 Дубініна А. А. Пакування морозива в полімерну упаковку [Текст]: 6 // Упаковка.-С.19-21
2.РА315327 Семенюк Д. П.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м'якого морозива, збагаченого молочним білком [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
3.РА306542 Куценко В. А.Харк. держ. акад. технології та орг. харчування. Розробка та дослідження вдосконаленого апарата для заморожування багатокомпонентних харчових сумішей [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12
4.РА310757 Поліщук В. М.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Розробка технології нових видів морозива з солодовими екстрактами [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2000/
5.РА353273 Дідух Г. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка технології питних молочних напоїв геродієтичного призначення з подовженим терміном зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
6.РА304457 Молоканова Л. В.Київ. держ. торг.-екон. ун-т. Споживчі властивості нових видів морозива [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/1999/
7.РА361497 Шевченко О. Є.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Формування якості морозива функціонального призначення шляхом збагачення йодом та білком [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2008/
8.ВА734446 Бартковський І. І.Нац. ун-т харч. технологій, Одес. нац. акад. харч. технологій. Технологія морозива [Текст] : навч. посіб.
9.ВА722697 Чуйко А. М.Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Товарознавчі аспекти підвищення якості морозива з використанням нетрадиційних добавок рослинного та тваринного походження [Текст] : монографія
10.РА380705 Рибак О. М.Нац. ун-т харч. технологій. Удосконалення технології морозива з комбінованим складом сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16.- URL: /ard/2011/
11.Ж69443 Гвоздєв О. В. Вдосконалення процесу виробництва м'якого морозива [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.50-58
12.Ж29432 Шинкарик М. М. Витрати енергії при механічній обробці продуктів в емульсорах роторно-вихрового типу [Текст]: 8 // Харч. пром-сть.-С.52-56
13.Ж69879 Поліщук Г. Є. Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішах [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.71-75
14.Ж29432 Гулак О. В. Дослідження мікробіологічних показників рослинних екстрактів як рецептурних інгредієнтів у виробництві морозива [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.75-80
15.Ж69879 Поліщук Г. Є. Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозива [Текст]: 33 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.20-23
16.Ж29432 Осьмак Т. Г. Оптимізація рецептурного складу морозива "Сирок" [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.96-101
17.Ж29432 Згурський А. В. Перерозподіл пектинових речовин в овочевій сировині при виробництві морозива [Текст]: 10/11 // Харч. пром-сть.-С.50-55
18.Ж25189 Гавриш А. В. Комплексне збагачення глазурованого морозива органічними сполуками йоду та заліза [Текст]: 4 // Наука та інновації.-С.33-39
19.Ж25189 Згурський А. В. Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозива [Текст]: 4 // Наука та інновації.-С.40-44
20.Ж25189 Поліщук Г. Є. Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива [Текст]: 4 // Наука та інновації.-С.45-50
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського