Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
 Знайдено в інших БД:Наукова електронна бібліотека (3)Автореферати дисертацій (10)Книжкові видання та компакт-диски (100)Журнали та продовжувані видання (61)
Пошуковий запит: (<.>U=Л958$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
...
1.ВА599343 Туринський В. М. Технологія виробництва овечих сирів в колективних і фермерських господарствах [Текст]
2.РА336645 Сливка Н. Б.Нац. ун-т харч. технологій. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2005/
3.РА362252 Ножечкіна Г. М.Нац. ун-т харч. технологій. Дослідження складу та якості молока і його раціональне використання у виробництві м'яких та розсольних сирів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук.: 05.18.16.- URL: /ard/2009/
4.РА333335 Бовкун А. О.Нац. ун-т харч. технологій. Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.04.- URL: /ard/2004/
5.РА304460 Нікітіна О. О.Київ. ун-т ім. Т.Шевченка. Регуляція активності екзопротеїназ молокозсідальної дії штамів Hirschioporus laricinus (Karst.) Ryv. [Текст] : Автореф. дис... канд. біол. наук : 03.00.04.- URL: /ard/1999/
6.РА346984 Труфкаті Л. В.Одес. нац. акад. харч. технологій. Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20
7.РА349074 Турчин І. М.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2007/
8.РА329074 Шульга Н. М.Нац. ун-т харч. технологій. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04
9.РА315013 Орлюк Ю. Т.Укр. держ. ун-т харч. технологій. Теплофізичні характеристики сирного зерна та розробка нової конструкції сировиготовлювача [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12.- URL: /ard/2001/
10.РА341323 Михайлицька О. Р.Одес. нац. акад. харч. технологій. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук.- URL: /ard/2005/
11.РА334680 Метельська Н. С.Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : Автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2005/
12.РА363003 Бондаренко Є. В.Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. Формування споживних властивостей морозива для спортсменів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15.- URL: /ard/2009/
13.РА372798 Бондарчук З. В.Нац. ун-т харч. технол. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 .- URL: /ard/2010/
14.РА374658 Прядко О. А.Луц. нац. техн. ун-т. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15.- URL: /ard/2010/
15.Ж16492 Шаптала В. В. Відбір молочнокислих бактерій для сироробства за антагоністичною активністю щодо технічно шкідливої мікрофлори [Текст]: 3 // Наук. вісті НТУУ "КПІ".-С.38-41
16.Ж69879 Перцевой Ф. В. Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного [Текст]: 37/38 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.-С.185-189
17.Ж29432 Любімов В. М. Дослідження процесу переміщення сирних блоків у перевантажувальному пристрої з приводною заслінкою [Текст]: 9 // Харч. пром-сть.-С.95-97
18.Ж72108 Галух Б. І. Особливості жирнокислотного складу бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин [Текст]: Вип. 11, N 2/3 // Наук.-техн. бюл. Ін-ту біології тварин та Держ. н.-д. контрол. ін-ту ветпрепаратів та корм. добавок.-С.24-30
19.Ж69944 Ножечкіна Г. М. Розробка апаратурно-технологічної схеми виробництва м'яких сирів та розсольного сиру Фета [Текст]: 2 // Вісн. Полтав. держ. аграр. акад.-С.70-76
20.Ж69443 Ялпачик Ф. Ю. Технологія виробництва плавленого сиру [Текст]: Вип. 11, т. 6 // Пр. Тавр. держ. агротехнол. ун-ту.-С.65-70
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського