Віртуальна довідка Тематичний інтернет-навігатор Наукова електронна бібліотека Автореферати дисертацій Реферативна база даних Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.06$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | Ж69879 Орлюк Ю. Т. Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.143-147
| 2. | Ж69879 Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 52.-С.82-87
| 3. | Ж14378 Жукова Я. Ф. Електрофоретичний контроль якості визрівання сирів [] // Вісник аграрної науки, 2004,N № 3.-С.59-62
| 4. | Ж43715 Ivanov G. Effect of storage temperatures on Kashkaval texture [] / G. Ivanov, A. Markova, G. Zsivanovits, M. Ivanova // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.237-248
|
|
|