Бази даних

Реферативна база даних - результати пошуку

Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.06$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.Ж69879 Орлюк Ю. Т. Дослідження протеолізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 50.-С.143-147
2.Ж69879 Орлюк Ю. Т. Моделювання процесу ферментації термокислотного сиру [] // Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2013,N № 52.-С.82-87
3.Ж14378 Жукова Я. Ф. Електрофоретичний контроль якості визрівання сирів [] // Вісник аграрної науки, 2004,N № 3.-С.59-62
4.Ж43715 Ivanov G. Effect of storage temperatures on Kashkaval texture [] / G. Ivanov, A. Markova, G. Zsivanovits, M. Ivanova // Ukr. Food J, 2021. т.Т. 10,N № 2.-С.237-248
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського